19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn mort si un ranit intr-un grav accident nautic

Un mort si un ranit intr-un grav accident nautic

O persoana a murit si o alta a fost grav ranita in urma unui accident nautic, petrecut in seara de 25 iulie, pe Dunare, la kilometrul 954, in apropierea localitatii Greatca – Mehedinti. Bebe Buzatu si Gheorghe Turbatu, administratori ai SC TRANSILVANIA SRL – firma de constructii din Drobeta Turnu Severin, incercau sa instaleze un motor la o barca. Ambarcatiunea s-a ridicat, iar cei doi au cazut in apele fluviului.

In cadere, elicea motorului i-a sectionat capul lui Bebe Buzatu, acesta decedind pe loc. Membrele inferioare ale lui Gheorghe Turbatu au fost lovite de elicea motorului de la barca, acesta fiind transportat in stare grava la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Mehedinti.

„La internare, prezenta un soc hemoragic si plagi dilatate la nivelul membrului corolar drept. A fost operat, dupa curatarea plagilor, si se afla sub tratament intensiv. Va avea o evolutie favorabila, pentru ca semnele vitale nu au fost afectate“, a spus dr. Ion Carbunaru, seful Sectiei de terapie intensiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS