15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDealul Balota se transforma in „Dealul Groazei“ pentru soferi

Dealul Balota se transforma in „Dealul Groazei“ pentru soferi

Cinci accidente de circulatie au avut loc joi, in decurs de doua ore, pe DN 6, in apropierea Dealului Balota, pe raza localitatii Simian-Mehedinti, iar echipajele de la Serviciul Circulatie au reusit cu greu sa faca fata acestei situatii. Cauza tuturor accidentelor a fost viteza de deplasare prea mare pentru carosabilul umed, in urma ploii cazute. In jurul orei 13.00, din cauza neatentiei la volan, Buzuriu Stefan, de 62 ani, din Drobeta Turnu Severin, conducatorul unui autoturism Dacia inmatriculat in Mehedinti, a lovit din spate un autoturism Ford, inmatriculat in Bucuresti. In urma impactului, a rezultat avarierea grava a autoturismului Dacia, conducatorul acesteia fiind sanctionat de catre politisti. Alte doua accidente, mai grave, au avut loc la un interval de numai o ora, pe raza aceleiasi localitati. Marin Mihaita, conducatorul autoturismului Dacia cu numarul de inmatriculare B-20-TRN, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de trafic, a pierdut controlul asupra volanului si s-a rasturnat intr-o curba. Din fericire, nu s-au inregistrat victime, insa pagubele materiale sint insemnate.

Vacanta s-a terminat prost pentru o familie din Alexandria

La scurt timp, a avut loc un alt accident de circulatie, la o distanta de numai citeva sute de metri, in acesta fiind implicata o familie din Alexandria, care se intorcea din concediul petrecut in statiunea Baile Herculane. Dan Popescu, conducatorul autoturismului Dacia Nova cu numarul de inmatriculare TR-03-LDP, a derapat intr-o curba si a intrat intr-un sant de pe marginea carosabilului, pe sensul opus de mers. Din fericire, in acel moment nu se apropia nici un autovehicul, astfel ca pasagerii din autoturism s-au ales numai cu o sperietura zdravana si cu masina lovita.

„Cel mai important este ca nu a fost mai rau, pentru ca eram in masina cu fiul si fiica noastra. Ne indreptam dinspre Herculane spre casa. Am vazut cum masina se intoarce si sotul meu nu a mai putut face nimic. Nu avea o viteza mare si nu-mi explic ce s-a intimplat. Am inteles ca a fost ceva la rotile din spate. Acum trebuie sa ne intoarcem in Severin, la un service“, a spus Ana Popescu. Pina in momentul in care a sosit echipajul politiei, familia Popescu s-a adapostit de ploaie, sub o umbrela de plaja. „Avem foarte mult de lucru cu accidentele de circulatie de pe Dealul Balota, in special atunci cind ploua. Desi sint puse indicatoare rutiere peste tot, soferii nu tin cont de acestea si se produc accidente. In afara de aceste trei accidente mai grave, au mai avut loc inca doua, dar mai usoare, soldate doar cu avarierea autoturismelor“, a spus mr. Ion Rotaru, seful Postului de politie Simian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS