23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul din comuna Stanesti va fi nevoit sa o reangajeze pe Ionela, fata popii

Primarul din comuna Stanesti va fi nevoit sa o reangajeze pe Ionela, fata popii

A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi, ziaristii nu ar avea ce povesti. Ionela, fata popii Gheorghitoaia, lucra ca bibliotecara in comuna Stanesti. Pentru ca primarul a vrut sa-i culturalizeze pe toti taranii, a obligat-o pe aceasta fetiscana, o adevarata Scufita, sa plece cu cosuletul de carti pe la bunicii din alte sate. Se pare ca pe una din multele carari pe care le-a strabatut s-a intilnit cu lupul. De fapt, sub blana bietului animal se afla primarul comunei, Vasilica Pirvulescu. Sa nu va ginditi la prostii, in cazul de fata.

Mai-marele comunei dorea sa verifice probabil daca Scufita ajunge cu cosuletul de carti la batrinii satului flaminzi dupa lectura. Curat ghinion! Floarea, nevasta primarului, s-a suparat foc, scotind flacari pe nas si pe gura fara sa fi mincat in prealabil jaratic. Si asta doar pentru ca fata popii avea picioarele lungi si fusta scurta. In cele din urma, si-a convins barbatul ca ea este mai tare pentru ca are picioare mai drepte, chiar daca mai scurte.

Si uite-asa, Vasilica Pirvulescu i-a desfacut contractul de munca Ionelei Gheorghitoaia. Dupa ce instantele judecatoresti s-au amuzat rind pe rind, au hotarit, acum definitiv, prin Curtea de Apel Craiova, s-o reincadreze pe Ionela pe postul avut anterior, adica bibliotecara. Deocamdata, primarul nu vrea, dar pina la urma nu va avea pe unde sa scoata camasa si, vrind-nevrind, va trebui sa o faca pe Ionela colega de serviciu cu Floarea. Povestea nu se va sfirsi aici ca si celelalte povesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS