10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNicolae Mischie a fost „uns“ baron de Gorj

Nicolae Mischie a fost „uns“ baron de Gorj

Acesta spera sa primeasca o indemnizatie sau o pensie pe masura titlului

Presedintele PSD Gorj, Nicolae Mischie, s-a intors de la Snagov cu inca un titlu. Dupa ce, de-a lungul timpului, in multele publicatii centrale si locale, acesta a fost numit nas, satrap, barosan, tatic, in cele din urma, conducerea partidului de guvernamint s-a hotarit: „Nicolae von Mischie, baron de Gorj“. In cadul intrunirii de la Snagov, care a avut loc la sfirsitul saptaminii trecute si la care au participat presedinti de consilii judetene, prefecti si parlamentari, Adrian Nastase a cerut explicatii liderului gorjean cu privire la desele aparitii ale „nasului“ in ziarele nationale si zonale.

De asemenea, Adrian Nastase a fost interesat sa afle de ce Nicolae Mischie este numit „baron de Gorj“, cerind mai multe amanunte despre relatia acestuia cu presa. In cadrul conferintei de presa de ieri, Nicolae Mischie a declarat: „In cuvintul meu, le-am explicat presedintelui si tuturor celor prezenti cum stau lucrurile.

In ceea ce priveste denigrarea mea in mai multe ziare, facuta din ambitii scriitoricesti sau de gazetari atasati de alte partide politice, am declarat ca nu ma intereseaza. In acelasi timp, am vorbit despre toate reusitele noastre la nivel judetean si despre modul in care organizatia noastra, care intruneste peste 23.700 de membri, este intr-o continua dezvoltare. Adrian Nastase m-a confirmat in functia de baron, mai bine zis, Nicolae von Mischie, baron de Gorj, prin multumirile pe care mi le-a adresat pentru toti cei 12 ani in care am slujit partidul si am creat aceasta organizatie. Chiar ca mi-ar prinde bine o indemnizatie sau o pensie daca tot indeplinesc aceasta functie… Lasind gluma, vreau sa va spun ca Adrian Nastase cunoaste absolut tot ce este legat de activitatea presedintelui PSD de la Gorj“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS