30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAsasinul tinerei romance ucise la Florenta ar fi putut veni de la Bucuresti

Asasinul tinerei romance ucise la Florenta ar fi putut veni de la Bucuresti

Asasinul tinerei romance omorite recent intr-un apartament din Florenta este cautat in toata Europa, anchetatorii italieni studiind ipoteza ca acesta sa fi venit de la Bucuresti special pentru a o ucide, relateaza publicatia italiana La Nazione, in editia sa de ieri. „Ordonanta privind luarea in custodie a fost deja semnata de procuror“, scrie La Nazione, fara sa ofere vreun detaliu privind identitatea celui suspectat de uciderea Niculinei C., de 26 de ani.

Asasinul Niculinei este cautat nu doar in Italia, ci in toata Europa, si este posibil ca el sa fi parasit orasul chiar in noaptea crimei sau in cea urmatoare, sustine aceeasi sursa. Mai mult, un barbat ar fi venit din Romania in Italia special pentru a o ucide pe tinara, sustin surse din rindul anchetatorilor, citate de La Nazione. „O intorsatura decisiva in ancheta, la mai putin de zece zile de la comiterea delictului“, apreciaza publicatia italiana.

La inceput, uciderea Niculinei a parut a fi o rafuiala specifica lumi interlope, victima, considerata prostituata, fiind gasita intr-un apartament asemanator celor frecventate de astfel de persoane. „Anchetatorii ar fi putut urma aceasta pista, ignorind alte elemente, care nu ar fi fost chiar atit de evidente“, scrie La Nazione, care elogiaza capacitatile profesionale ale celor care au condus ancheta. Potrivit publicatiei italiene, anchetatorii au ajuns la concluzia ca tinara Niculina nu era prostituata (asa cum a relatat initial presa italiana), ea neavind nici unul din motivele care le determina pe fetele din Est sa recurga la asa ceva: nu era saraca, ci avea atitia bani de citi avea nevoie. „Nu era nici o tarancuta proasta sau vreo amarita constrinsa sa supravietuiasca in suburbiile vreunuia din marile orase ale Romaniei“, arata sursa citata, precizind ca romanca era licentiata in Drept.

Publicatia italiana mai scrie ca fata avea gusturi particulare si anumite manii, poate si o viata particulara mai dezinvolta, dar ca acestea nu faceau din ea o prostituata. La Nazione relateaza ca tinara de 26 de ani provenea dintr-o familie importanta, cu multe afaceri si foarte apropiata capilor bisericii ortodoxe de la Bucuresti, in folosul careia ar fi investit sume considerabile. „Un asasinat la comanda schimba situatia si lasa loc unor noi scenarii pentru anchetatori“, mai scrie La Nazione.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS