14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRistea Priboi neaga ca ar fi presedinte onorific la Universitatea

Ristea Priboi neaga ca ar fi presedinte onorific la Universitatea

Nu stim cine l-a mandatat pe Nicu Dolea, noul ofiter de presa al Universitatii, sa le comunice ziaristilor ca deputatul Ristea Priboi este presedintele onorific al gruparii oltene. Nu stim de ce numele lui Ristea Priboi a fost inclus in structura clubului fara ca acesta sa fie intrebat. Ori Dolea dezinformeaza, ori sefii lui, care i-au dat „unda verde“ sa anunte vestea presei, n-au urmarit decit sa aiureasca lumea fotbalului.

Intr-un comunicat remis ieri presei, deputatul Ristea Priboi a negat insa ceea ce Dolea se grabise marti seara sa raspindeasca ziaristilor:

„Am aflat cu surprindere ca mass-media m-au creditat cu titlul de presedinte de onoare al clubului Universitatea. Nimic mai fals! Sint suporter al Universitatii din anul 1960 si nu mi-am schimbat niciodata optiunea. Am ajutat echipa, cind am avut posibilitatea sa o fac. Pozitia cu care m-a creditat presa, de altfel onoranta, ar depasi cu mult statutul meu de suporter si ar presupune o implicare si o angajare publica in fotbalul romanesc, pe care nu mi le-am asumat si nu sint dispus sa mi le asum!“ Nu presa v-a creditat, domnule Priboi, cu titlul respectiv, ci purtatorul de cuvint al clubului!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS