22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi tineri din Mehedinti au furat documentele unui turc si le-au aruncat in WC

Doi tineri din Mehedinti au furat documentele unui turc si le-au aruncat in WC

Pentru ca Ismail Naiman sa poata pleca din Romania, politistii au fost nevoiti sa sparga bazinul toaletei si sa recupereze actele

Autori necunoscuti au patruns, in noaptea de 8 spre 9 iulie, in cabina unui autotir turcesc si au sustras actele personale ale cetateanului turc Ismail Naiman, documentele de insotie a marfii transportate si mai multe bunuri. Autotirul era parcat in fata societatii comerciale ALSORIO SRL din Simian, dupa ce, in urma cu citeva zile, autovehiculul se rasturnase pe raza localitatii, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum.

Autorii furtului au fost identificati de politisti. Ei sint Viorel Telu, de 19 ani, din judetul Olt, si Marius Gogosanu, de 20 de ani, din comuna Stingaceaua – Mehedinti. „Cei doi lucrau ca zilieri la ferma Dealul Viilor si au ascuns bunurile furate in teracota din dormitor si in saltelele pe care dormeau. Documentele personale ale cetateanului turc, precum si actele insotitoare ale marfii pe care acesta o transporta in autotir au fost aruncate in WC-ul societatii comerciale ALSORIO SRL. A fost nevoie de spargerea bazinului pentru a putea recupera actele, pentru ca Ismail Naiman sa poata parasi Romania“, a spus mr. Ion Rotaru, seful Postului de politie Simian. Ismail Naiman nu a adaptat viteza la conditiile de drum, in seara de 4 iulie, in jurul orei 21.30, la km 328+800 al DE 70, in comuna Simian – Mehedinti, in apropierea Dealului Balota si, intr-o curba periculoasa, a derapat, a pierdut controlul asupra volanului, iar camionul s-a rasturnat. Autovehiculul transporta site pentru frigidere din Turcia. Din cauza ca peretii remorcii autotirului s-au desprins, marfa s-a imprastiat pe o distanta de 4-500 de metri pe DN 6, paralizind circulatia, pentru citeva zeci de minute. Pina la finalizarea cercetarilor, autovehiculul fusese parcat pe raza localitatii Simian, unde a fost spart de catre cei doi tineri. Telu Viorel si Gogosanu Marius au fost prezentati marti la Judecatoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea de arestare preventiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS