14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Stiri diverse

Batut mar de amantul nevestei

Dumitru Bolovan, de 42 de ani, din Orlesti – Vilcea, a ajuns in stare grava la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova, simbata, 6 iulie, dupa ce a fost batut crunt de amantul sotiei lui. Vineri seara, barbatul s-a dus la locuinta rivalului sa-si vada fiul si s-a trezit luat la pumni si picioare. „Pe 3 iulie m-am liberat din puscarie pentru ca fusesem condamnat la cinci ani din cauza unui furt. In urma cu doua luni, nevasta-mea a plecat de la mine si s-a luat cu un vecin. A luat si baiatul cu ea, pe Florian Valentin, de 13 ani. Era normal sa ma duc sa-mi vad fiul. Concubinul nevesti-mii mi-a zis ca de mult ma astepta si m-a luat la omor“, povesteste Dumitru Bolovan. El a suferit mai multe fracturi costale si este hotarit sa-si dea rivalul in judecata.

(R.G.)

Politistii mehedinteni patruleaza pe drumuri europene

Serviciul Politiei Rutiere Mehedinti a infiintat, de la inceputul acestei veri, Compartimentul de Drumuri Europene si Nationale. Politistii vor patrula pe aceste artere, supraveghind circulatia, in scopul reducerii numarului de accidente de circulatie. Judetul a fost impartit in doua zone, astfel ca 20 de politisti care lucreaza in acest compartiment vor supraveghea arterele 24 de ore din 24. Pe DE 70, care leaga municipiile resedinta de judet Craiova – Drobeta Turnu Severin – Timisoara, se inregistreaza cel mai mare numar de accidente, multe din ele soldate cu victime.

(F.L.)

O batrina din Severin a fost data disparuta de catre familie

Victoria Dracea, de 61 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a disparut de la domiciliu, fiind cautata de familie cu ajutorul politiei. Femeia, care sufera de pierderea memoriei, era imbracata intr-o fusta gri inchis, o bluza dungata, pantofi albi si purta o palarie de soare pe cap. „Am cautat-o peste tot in cartier. Apoi am anuntat politia si am cautat-o cu ei. Am fost prin toate cartierele din oras, dar si prin imprejurimile orasului. N-am gasit pe nimeni care s-o fi vazut sau sa poata da vreun detaliu unde ar putea fi. Rau este ca-si pierde memoria. Nu s-a mai intimplat pina acum sa nu se intoarca acasa“, a spus Constantin Dracea, fiul disparutei. Victoria Dracea are inaltimea de 1,61 m si parul carunt. Ultima data a fost vazuta pe 4 mai, in jurul orei 10.00, pe strada Sincai, in apropierea blocului in care locuia. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea. Cei care pot da relatii sint rugati sa sune la politie sau la numarul de telefon 325.001.

(D.L.)

Victima unei batai a fost luata de politisti drept agresor

Atanasie Jianu, de 65 de ani, din Perisor, s-a ales cu mai multe traumatisme dupa ce a fost batut de un consatean simbata, 6 iulie. El povesteste ca tocmai se ducea spre casa cind a fost atacat de un individ cu 30 de ani mai tinar: „Nelu, unul care a facut puscarie din cauza mea pentru ca mi-a furat niste haine, a casunat pe mine pe stadionul din sat. Eu tocmai ma duceam acasa si el, baut, m-a luat la bataie fara sa-i zic nimic. De mult mi-o cocea din cauza ca a stat la racoare pentru mine.“ Lucratorii Inspectoratului Judetean de Politie Dolj au constat insa altceva. „Jianu Atanasie, de 65 de ani, din comuna Perisor, in timpul unui conflict spontan, l-a lovit cu pumnii pe Oprea Ion, de 27 de ani, din localitate, producindu-i leziuni ce au necesitat acordarea de ingrijiri medicale“, se precizeaza in nota pentru presa. Cu toate acestea, batrinul sustine ca nici macar nu l-a atins pe cel tinar, cu exceptia „contactelor“ fata lui Jianu – pumnii lui Nelu.

(R.G.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS