13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Anca, te iubim mult si te asteptam acasa!“

„Anca, te iubim mult si te asteptam acasa!“

Nimeni nu a aflat inca unde a disparut Anca Stanculescu, tinara de 18 ani care nu a mai ajuns la liceu in dimineata in care trebuia sa dea prima proba de bacalaureat. Politia cerceteaza in continuare cazul, parintii fetei fac si ei propriile lor investigatii, colegii si prietenii Ancai o cauta in fiecare seara peste tot, prin parcuri, prin baruri, pe strazi. Nu exista persoana care sa nu-si dea cu parerea, care sa nu faca supozitii privind disparitia ei. Exista multe semne de intrebare, putine lucruri clare, nenumarate telefoane anonime si piste false care deruteaza familia fetei, parintii si fratele oscilind intre speranta si disperare la fiecare veste aflata.

„Nu imi dau seama de ce i-ar fi frica Ancai sa se intoarca acasa…“

Ieri, tatal Ancai Stanculescu a fost sunat de mai multe ori de persoane care nu si-au dezvaluit identitatea, care i-au spus ca fata se afla in oras, dar se teme sa se intoarca acasa. Parintii fetei s-au hotarit sa ia in calcul si aceasta varianta, care ar fi, de altfel, una dintre cele mai fericite. „Nu imi dau seama de ce i-ar fi frica Ancai sa se intoarca acasa. Poate ca se gindeste ca a pierdut bacalaureatul, poate ii este rusine de ceea ce i s-a intimplat…Nu imi dau seama! Dar daca este adevarat si fetita noastra se afla undeva, in Craiova, pe strazi, vrem sa facem un apel prin intermediul presei si s-o rugam sa se intoarca acasa. Anca, te iubim mult si te asteptam acasa! Faptul ca ai pierdut examenul nu conteaza pentru noi! Totul poate fi remediat. Important este sa te intorci la noi, cei care te iubim, si totul va fi bine. Nu trebuie sa iti fie teama, indiferent de ce ti s-a intimplat“, a spus Elena Stanculescu, mama Ancai.

Poate ca telefoanele primite ieri de tatal fetei sint numai inca o gluma proasta, asa cum s-a intimplat atunci cind au fost informati ca Anca s-ar afla intr-un anume apartament, pe o anumita strada, pentru a descoperi apoi, cind au mers la fata locului, ca pe strada respectiva nu exista de fapt nici un bloc. Este insa posibil ca Anca sa se afle intr-adevar in Craiova, dat fiind faptul ca si noi am primit la redactia Gazetei de Sud semnale de la oameni care spun ca au vazut-o pe fata. Unul dintre cititorii care ne-au sunat spune ca ieri-dimineata, in zona garii, ar fi vazut-o pe Anca, pe care a recunoscut-o din fotografia publicata in ziar si dupa cicatricea de pe frunte, insotita de o fata cu parul roscat.

Parintii fetei sint hotariti sa o caute pe Anca in toate cartierele craiovene si sa nu lase nici o strada, nici un loc neverificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS