16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalContradictii & Supozitii & Intrebari

Contradictii & Supozitii & Intrebari

Ne-a scris un prieten al Ancai Stanculescu. Un prieten care din clipa in care a aflat ca fata a disparut nu a incetat sa-si puna intrebari. Citeste tot ce se scrie, priveste la televizor si toata povestea i se pare neverosimila. Si se intreaba. Si ne intreaba si spera sa-i raspunda cineva, cindva, la zecile de intrebari care-i tulbura zilele si noptile.

Visul oare este „premonitoriu“?

De ce s-a sculat mai tirziu?

De ce s-a certat cu roscata: „Sa te feresti de omul spin si omul ros!“

De ce nu si-a luat buletinul? Cei de la scoala cu siguranta ar fi recunoscut-o, dar cei din comisie, care erau din alte licee, ar mai fi cunoscut-o?

De ce barmanul nu isi aminteste culoarea masinii sau firma de care apartinea? Are el vreo legatura cu disparitia?

De ce ar fi plecat cu taxiul, stiind ca peste o ora avea primul examen, liceul fiind la citiva pasi de terasa?

S-a spus ca doua persoane din Bucuresti ar fi vazut pe cineva cu semnalmentele Ancai, respectiva fiind debusolata? S-ar fi putut ca stresul examenului si cearta din bar sa o afecteze atit de mult psihic incit sa plece? Daca da, cum ar fi ajuns la Bucuresti? A ajutat-o cineva?

Ce cauta acolo?

Barmanul le mai vazuse inainte acolo pe amindoua? Pe Anca a zis ca a mai vazut-o? Da!

Pe roscata a zis ca nu! Prima data, barmanul a spus ca nu o mai stie pe roscata.

Ce interes ar fi avut sa paraseasca scoala atita timp cit era olimpica si avea numai note mari? Si de ce tocmai in ziua bacului? Anca, daca stia ca ar vrea sa plece de acasa, ar mai fi tras din greu pentru examen?

Anca avea un cerc de prieteni restrins? Cu siguranta nu! Prietenii ei se cunosteau intre ei?

Daca da, avea cineva cunostinta de roscata? Oare

s-au certat cele doua? Daca nu se cunosteau, atunci de ce s-au certat? In acest caz, cine a avut idea cu taxiul? Anca avea examen peste o ora si nu cred ca ar fi avut idea sa plece cu taxiul. Stia roscata ca Anca are bani la ea? Daca roscata este complicea barmanului?

S-ar putea sa se fi certat pe vreun baiat sau pe vreun lucru de valoare? Sau roscata sa-i fi spus ca, daca nu o crede, sa verifice sau sa aiba o intilnire cu cineva si apoi sa se intoarca la examen?

Barmanul a spus ca a vazut-o de multe ori pe Anca la terasa. OK ! Terasa frumoasa! Preturi putin cam mari! Nu se prea duce oricine pe acolo!

Ar trebui sa se verifice daca taxiul a fost chemat de pe telefonul Ancai. Roscata avea mobil?

Daca da, ea l-a sunat? Taximetristul ii cunostea pe cei doi (roscata si barman). Daca da, este si el implicat?

S-ar fi putut certa pe vreun baiat? Visul are o mare importanta? Daca Anca banuia ca o insala prietenul? Daca roscata era prietena cu presupusul prieten al Ancai? Nu cumva se cunosteau de putin timp? Daca ar fi inselat-o pe Anca si roscatei i s-ar fi facut mila de ea si i-ar fi spus adevarul si au plecat spre el? Daca roscatei nu i-ar fi convenit relatia aceasta? Era ea prietena lui? De ce nu se arata roscata daca stie ca nu are nici o vina? De ce soferul taxiului nu da nici o informatie daca se stie nevinovat? De ce barmanul nu a dat din prima indicii despre roscata?

Daca ar fi vrut sa o rapeasca cineva, ar fi stiut ca in ziua aceea se va afla la terasa? Au avut noroc? S-au poate i-au urmarit toate gesturile?

Marti (trei ceasuri rele, trei posibili suspecti: barmanul, taximetristul, roscata)

s-au mai aflat colegi, prieteni sau cunoscuti de-ai Ancai la terasa? De ce pina cind au plecat de la terasa cele doua fete nu a venit nimeni sa se „racoreasca“? Sau poate sa faca cinste pentru nota pe care au luat-o. Terasa era bine vazuta si frecventata, mai ales de „Buzati“. De ce nu isi mai aduce aminte nimeni de cele doua fete? La ora aceea chiar nu se mai afla nimeni in bar?

Barmanul le-a urmarit indeaproape pe cele doua? De unde era sigur de culorile imbracamintei roscatei? Taxiul a tras chiar in fata restaurantului? Sau barmanul a dat coltul sa se asigure ca posibilul plan a functionat? De ce nu a vazut si culoarea taxiului?

Doar era zi, nu! Sau poate a auzit convorbirea lor si a auzit de taxiu? De ce tragea cu urechea?

Portretul robot a fost facut. Chiar nimeni din Craiova nu poate da relatii despre fata din poza?

Este ea protejata de rapitori? A plecat din Craiova? S-a ascuns? In ambele cazuri cineva tot trebuie sa o recunoasca. Este din alta parte? Slabe sanse! Politia stie acest lucru si nu divulga datele ca sa nu compromita ancheta? Poate da! Cum a ajuns Anca la terasa? S-a intilnit cu roscata pe drum? S-a dus cu taxiul? In acest caz, soferul nu-si poate aminti de Anca?

Daca a rapit-o cineva si a fost totul programat (din Romania) inseamna ca ar trebui sa o duca intr-un loc ferit de ochii lumii. Poate la tara sau intr-un loc populat de romi. Poate a fugit cu prietenul? (Nu tine!) Visul a fost chiar asa de „urit“ incit nu se putea rezuma in citeva vorbe. De ce nu i-a spus mamei visul? Daca avea prieten si in vis era vorba de prieten? (S-au certat pe el la terasa? S-au dus sa-l intilneasca? Cine ia un taxi are de obicei un drum maricel de facut.) Cine cheama un taxi de obicei plateste! Cine a comandat si ce a comandat la terasa?

S-au dus sa se uite la vreun magazin de ceva ? Cu siguranta nu, cu o ora inaintea examenului. Daca voiau sa treaca granita, aveau nevoie urgent de pasaport (Rapitorii, profesionisti sau nu, trebuia sa stie ca pina seara se afla ca a disparut. Daca a fost organizat trebuia sa-i faca rost de pasaport – unul fals. Sa se verifice cine se ocupa de pasapoarte in regim de urgenta (in special la negru).

Daca este totul organizat, trebuie sa stie si faptul ca Anca avea ceva bani. De ce nu cer recompensa? Le este frica? Daca da, de ce a mai trebuit sa o ia de linga cei dragi!

Roscata face parte dintr-o organizatie mafiota si racola tinere de pe starda? Daca da, Anca ar fi trebuit sa-si dea seama. Daca i-ar fi facut o impresie buna, cu siguranta ar fi cunoscut-o de prea putin timp. Poate o zi , poate doua. De obicei cu cine iesea Anca la plimbare? Racola in baruri fete? De ce in ziua bacului? Prietenii Ancai o cunosc pe roscata ?

S-a spus ca Anca frecventa Internet Cafeuri. Cunoscuse pe cineva pe Net? Si-or fi dat intilnire la terasa din fata scolii? Era roscata? Cu siguranta nu! Portretul Ancai ar trebui trimis la toate iesirile din tara. Fiecare filtru de politie ar trebui sa aiba poza Ancai si portretul robot al roscatei.

De ce a mincat in graba? Pana la examen mai era timp. Trebuia sa intilneasca pe cineva? Oare pe roscata? A fost visul un simplu pretext de a pleca de acasa? Daca voia sa plece de acasa si trebuia sa aiba o intilnire cu cineva, de ce a trebuit sa aleaga tocmai locul de intilnire la doi pasi de liceu? Daca ar fi plecat de acasa, nu ar fi luat mai multi bani cu ea?

Avea Anca prieten? Daca da, parintii stiau de el? Daca Anca era constienta ca parintii nu vor fi de acord cu el si a fugit cu el? De ce nu s-a intilnit cu el atunci si s-a intilnit cu roscata? Daca urma sa-l intilneasca pe el? Atunci de ce s-au intilnit asa de aproape de liceu?

Se stia amenintata? Daca da, de ce nu a acceptat sa mearga mama ei cu ea?

Soferii taxiurilor ar trebui sa-si aminteasca de cele doua fete, mai ales ca erau si frumoase. (Sau poate le luase saracia auzul si privirea). Sint cei doi una si aceeasi persoana ?

Multe intrebari pentru misterul disparitiei unui copil minunat!

Daca barmanul spune adevarul, atunci cu siguranta Anca nu ar fi vrut sa plece de acasa si ar fi vrut, de asemenea, sa-si sustina si examenul de bac (ceea ce si-ar fi dorit cel mai mult).

In caz contrar: Anca, Dumnezeu sa te tina in a Sa paza! Ma rog ca sa te intorci cit de curind acasa!

Ce n-as da sa pot controla timpul… Doamne, as mai vrea sa vad ochii Ancai!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS