22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCampania „Fii campion cu Radio SUD Severin!“ si-a desemnat marele cistigator

Campania „Fii campion cu Radio SUD Severin!“ si-a desemnat marele cistigator

Marcel Preda, de 26 de ani, a cistigat 72 de sticle cu bere, reprezentind greutatea sa in kilograme

Campania „Fii campion cu Radio SUD Severin!“ s-a incheiat duminica, o data cu finala Campionatului Mondial de Fotbal Coreea-Japonia 2002.

Pe linga faptul ca au fost tinuti aproape de cel mai mare eveniment sportiv al anului, atit in emisiunile informative, cit si in cele de divertisment, timp de aproximativ o luna, in fiecare week-end, severinenii si nu numai au avut posibilitatea sa se inscrie in cursa catre Marea Finala, precizind cistigatoarea Cupei Mondiale.

In finala au ajuns 31 de participanti, care au dat raspunsul corect, premiul cel mare constind intr-un numar de sticle cu bere egal cu greutatea cistigatorului, fiind oferit prin tragere la sorti.

Opt alti participanti au cistigat cite o masa pentru doua persoane la un restaurant, unde au putut urmari si meciurile Campionatului Mondial 2002.

Marele norocos a fost insa Marcel Preda, de 26 de ani, gardian public, din Drobeta Turnu Severin, care a primit nu mai putin de 72 de sticle cu bere „Mythos“, din partea SC BERE SPIRT SA Turnu Severin.

El a declarat ca a participat din pasiune pentru fotbal, dar ca nu se astepta sa cistige: „Am participat si eu, si sotia mea la concursul organizat de Radio SUD Severin si am pariat pe Brazilia, pentru ca ne place fotbalul jucat de aceasta echipa. Am avut ceva emotii, pentru ca au ajuns cam multi participanti in finala, dar ma bucur ca am cistigat. Sincer, nu ma asteptam, pentru ca nu am cistigat niciodata la un concurs. Cel mai probabil, voi bea berea cu prietenii, pentru ca singur nu fac fata la atitea sticle!“.

Incepind de ieri, la Radio SUD Severin au intrat in unda programele verii. Zilnic, ascultatorii fideli ai frecventei 90.4 FM pot afla ce trenuri pleaca spre Litoral sau spre munte, dar si cum se prezinta vremea acolo, cit ii costa un sejur intr-o statiune din Romania, cum sa-si petreaca o vacanta cu bani putini, dar si alte sfaturi estivale.

Informatiile despre unde, cind si cum isi vor petrece vedetele din Romania si din strainatate vacanta vor fi insotite, pe parcursul fiecarei zile, de hiturile verii, pentru ca la Radio SUD Severin va fi o vara fierbinte!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS