13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn mecanic a cazut in sezut si s-a lovit la cap

Un mecanic a cazut in sezut si s-a lovit la cap

Marian Camen, de 49 de ani, din Craiova, lucreaza ca mecanic la IUG Craiova. Miercuri, in jurul orei 16.00, barbatul se grabea sa remedieze o defectiune la un cap de freza si pentru ca statura (1,60 metri inaltime) nu-i permitea sa lucreze decit cocotat pe un scaun, a facut rost de unul cam subred si s-a pus pe treaba.

„Mai aveam putin si terminam, dar mai aveam de reglat o pana, iar pentru asta trebuia sa ma dau jos ca sa iau o cheie. Daca nu eram mic ca un pigmeu, nu pateam nimic, pentru ca nu ar fi fost nevoie sa folosesc scaunul“, a spus Marian.

La „coborire“ s-a dezechilibrat si a cazut in sezut de la inaltimea celor 40 de centimetri ai scaunului, „ricosind“ cu capul de podea.

Muncitorul s-a ales cu o usoara ameteala, dar pentru orice eventualitate, colegii au anuntat SMURD-ul care l-a transportat imediat la spital. Marian Camen a fost internat in Clinica de neurochirurgie a Spitalului Clinic nr. 1 Craiova, cu diagnosticul traumatism cranian. Cum radiografiile efectuate au aratat ca pacientul nu are leziuni cerebrale, el a fost externat dupa citeva ore.

Cazul se afla si in atentia Inspectoratului Teritorial de Munca Dolj, care va lua masuri pentru ca astfel de evenimente sa nu se mai repete… prea des.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS