10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMitel si-a nenorocit in bataie concubina

Mitel si-a nenorocit in bataie concubina

Un rom din comuna Lalosi – Vilcea si-a batut concubina pina a adus-o in stare de coma pentru ca nu era imbracata decent acasa.

Mitel Gealapu, de 30 de ani, fara ocupatie, s-a intors marti seara acasa ametit de canicula si de bautura. Vazind ca era si suparat, consoarta sa, Cornelia Stancu, de 35 de ani, a incercat sa nu-i stea in cale. Dupa ce i-a pus masa, femeia s-a gindit sa-l lase sa priveasca linistit la televizor si, dupa ce i-a trimis pe toti cei patru copii la culcare, a vrut sa iasa pina afara.

Lui Mitel i s-a parut atunci ca bluza subtire a femeii avea cam multi nasturi descheiati la git, drept pentru care a acuzat-o de tinuta provocatoare. Si, ca sa-i dea o lectie, a luat-o la bataie cu pumnii, apoi i-a spart in cap o albie de plastic, la aceasta scena asistind si copiii care iesisera din camera sa vada ce se intimpla. Ca si cind nu ar fi fost constient de prezenta copiilor, Mitel a smuls un picior de la pat si, cu o ura de nedescris, si-a lovit femeia de mai multe ori in cap.

Cu singele siroind, Cornelia a reusit sa fuga si s-a ascuns la fratele ei care locuieste in apropiere. Acesta a anuntat imediat politia. Cornelia Stancu a fost internata in stare de coma la Spitalul Judetean din Rimnicu Vilcea, de unde a fost transferata la Spitalul Clinic nr.1 Craiova, citeva ore mai tirziu.

Victima a zacut intre viata si moarte in Sectia de terapie intensiva pina joi cind si-a recapatat cunostinta. „I-am suportat mai bine de noua ani toanele, dar nu se mai poate. Imi iau copiii si plec unde voi vedea cu ochii. Chiar daca nu o sa am unde sa stau cu ei si ce sa le dau sa manince, o sa locuim pe drum. Tot e mai bine sa mor de foame decit sa ma omoare el“, a spus Cornelia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS