13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova va avea echipa in Divizia A

Craiova va avea echipa in Divizia A

La Prefectura Dolj s-au intrunit aseara oficialitati locale, consilieri, fosti jucatori ai Craiovei Maxima, oameni de afaceri pentru a gasi o solutie de a pastra echipa Universitatea in Banie. Desi s-a vrut o discutie decisiva, multi dintre cei invitati au absentat. Sorin Cirtu a spus: „Am vorbit cu Sava si acesta mi-a zis ca Netoiu vinde echipa cu 700.000 de dolari. Nu ne baga pe git toti jucatorii, ci doar pe cei care ii vrem noi“.

Discutiile au fost contradictorii, timp de 60 de minute vorbindu-se despre problemele juridice ale Universitatii, fara insa sa se spuna ceva concret. S-a batut apa in piua despre faptul ca Netoiu nu poate muta echipa, ca nu ii poate schimba denumirea sau nu o poate vinde. Emil Sandoi a intervenit si el spunind: „Problemele juridice ar fi putut fi reglementate de citeva luni. Echipa trebuia sa inceapa deja pregatirile“.

La un moment dat, s-a propus sa se declanseze o actiune in forta pentru preluarea echipei, fara ca Netoiu sa primeasca vreun ban. Rectorul Universitatii, Mircea Ivanescu, a spus: „Juridic, in doua saptamini, Universitatea va fi a Craiovei.“ Nu am reusit sa aflam cum, pentru ca imediat s-a trezit Petre Gongu, care a anuntat presa ca trebuie sa paraseasca sala.

Dupa o ora si jumatate de discutii cu usile inchise, Ion Rinderiu a remis presei un comunicat sec, fara alte comentarii: „Craiova va avea echipa in Divizia A. S-a constituit un comitet interimar care sa administreze aceasta situatie, compus din: Corneliu Stroe, Ion Rinderiu, Viorel Gaina, Tinel Dumitrascu, Ion Lupulescu, Petre Gongu, Petre Petrescu, Eugen Titoiu, Sorin Cirtu, Emil Sandoi, Alexandru Busuioc. Echipa isi incepe pregatirile pe 3 iulie la baza sportiva «Ion Oblemenco», cu Sorin Cirtu director tehnic si Emil Sandoi antrenor principal.“

Pina una alta, pregatirile echipei vor incepe cu jucatorii Extensivului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS