15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMama fratilor Cristescu a decedat pe loc

Mama fratilor Cristescu a decedat pe loc

Un grav accident de circulatie, soldat cu doi morti, s-a produs ieri-dimineata, la ora 7.10, pe DN 6, pe raza localitatii Cornea-judetul Caras – Severin.

La kilometrul 403+40, Alexandru Silaghi, de 51 de ani, din Timisoara, conducatorul autoturismului Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare AG-51-BGA, pe fondul starii de oboseala acumulate, a adormit la volan si a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul, apartinind societatii BEGA GRUP – proprietatea fratilor Cristescu din Timisoara -, a parasit carosabilul si a intrat violent, fara vreo urma de frinare, intr-un copac de pe marginea drumului. In urma impactului, a rezultat decesul conducatorului auto si al pasagerului din dreapta, Florica Doina Cristescu, de 60 de ani, mama cunoscutilor oameni de afaceri din Banat. La fata locului s-au deplasat imediat echipaje de politie, care au stabilit ca cei doi se indreptau, in interes de serviciu, spre societatea Foraj-Sonde Craiova.

Autoturismul a fost distrus in proportie de peste 90%. Potrivit politistilor de la Serviciul Circulatie al IJP Caras-Severin, acesta este cel de-al treilea accident soldat cu victime, produs de la inceputul acestei luni si care are drept principala cauza oboseala la volan. Fratii Marius si Emil Cristescu si-au creat un adevarat imperiu al afacerilor in zona Banatului, fiind implicati in societati mari, precum BEGA GRUP, Foraj Sonde, MOBITIM, PETROBANAT, GASTROTIM, TIMCO, AGROSUPERTIM, HELOCON si altele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS