16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj„Procuratura sa-si vada de treaba ei! Procurorii iau in calcul false dovezi, fabricate de unii smecherasi“

„Procuratura sa-si vada de treaba ei! Procurorii iau in calcul false dovezi, fabricate de unii smecherasi“

In cadrul unei conferinte de presa, presedintele organizatiei judetene PSD Gorj, Nicolae Mischie, i-a luat apararea primarului comunei Bilteni, Ilie Daniel, acuzat de luare de mita. In comunicatul de presa al Parchetului de pe linga Tribunalul Judetean din data de 30 mai, se arata ca in 15 mai Parchetul s-a sesizat in legatura cu faptul ca Ilie Daniel, primar al comunei Bilteni, ar fi pretins de la Nicolita Irod suma de 30 de milioane de lei, pentru a-i incredinta un contract de efectuare a unor lucrari de reparatii. De altfel, primarul a si primit acesti bani. Cu toate acestea, Ilie Daniel a infirmat acuzatiile, participind impreuna cu patroana Nicolita Irod la conferinta de presa a PSD. Acesta a declarat: „Banii mi-au fost pusi de catre cineva in biroul meu. Totul a fost o inscenare“.

In acelasi timp, Nicolita Irod sustinea afirmatiile primarului, spunind: „ Nu i-am dat nici un ban, pentru ca oricum nu aveam. De unde sa am, atita timp cit lucrarile la Grupul Scolar m-au costat 155 de milioane de lei? Dar toate astea sint acuzatii nefondate, aduse de un consilier, de viceprimar si de contabila primariei, in scopul de a-l indeparta pe primar“.

Nicolae Mischie crede ca procurorii nu si-au facut datoria cum trebuie: „Nu se poate asa ceva. Procurorii se iau dupa deziluzii si irealitati. Iau in calcul false dovezi fabricate de niste smecherasi. Procuratura sa-si vada de treaba ei, asa cum trebuie. Unde ajungem, daca este posibil sa se faca inscenari la tot pasul? Sa nu mai plecam din birouri? Aici este vorba despre smecherasi cu firme care voiau sa-l inlature pe primar, sa-i bage in birou o suma de bani… Din pacate, ei gasesc sprijin in institutiile statului. Deci, unde ajungem fratilor?“, a incheiat seful PSD Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS