18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident de munca la Schela Petroliera Dragasani

Accident de munca la Schela Petroliera Dragasani

Un tinar din Dragasani – Vilcea a ajuns la Spitalul Clinic nr.1 Craiova, dupa un grav accident de munca petrecut ieri-dimineata la punctul de lucru din comuna Spataru al Schelei Petroliere Dragasani.

Costinel Eugen Necsulescu, de 28 de ani, lucreaza de zece ani ca sondor – podar in cadrul societatii amintite. Ieri-dimineata, in jurul orei 5.00, se pregatea sa iasa din schimbul III cind, din neatentie, i-a scapat o garnitura pe mina dreapta. Medicii de la Spitalul din Dragasani, unde a fost transportat de urgenta, au constatat ca victima avea mina practic strivita, motiv pentru care au recomandat transferarea lui la Spitalul Clinic nr.1 Craiova. El a fost supus unei interventii chirurgicale in Clinica de chirurgie plastica a spitalului craiovean, in urma careia s-a stabilit ca tinarul are toate sansele sa-si recapete mobilitatea miinii.

Sotia tinarului, Nicoleta, nu s-a miscat de linga patul lui in toata aceasta perioada, chiar daca este insarcinata in luna a noua. „Mai avem o fetita si asteptam, in zilele urmatoare, sa se nasca si cel de-al doilea copil. Sper ca Eugen se va face bine pina atunci“, a spus Nicoleta cu lacrimi in ochi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS