17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Stiri diverse

Batrinele – traficante de droguri

Doua batrine doamne care furnizau droguri tinerilor din cartierul new-yorkez Brooklyn si ii lasau sa-si injecteze stupefiantele in apartamentul lor, au fost arestate, a anuntat politia locala. Roza Shusterman, 79 de ani si Faina Kodner, 77 de ani, amindoua rusofone, au fost inculpate ieri pentru posesie si vinzare de stupefiante. Ele risca pina la 25 de ani de inchisoare. Politia a intrat in apartamentul lor si a gasit, printre diferite droguri, seringi si multi bani. Purtatorul de cuvint al politiei a explicat ca ambele batrine vindeau pastile cu stupefiante la zece dolari bucata, iar seringile la trei dolari.

Jaf ratat din cauza parcarii neregulamentare

O germana enervata din cauza unei masini care stationa intr-o zona interzisa a decis sa-i ia numarul de inmatriculare pentru a o reclama la politie, dar si-a dat seama in ultima instanta ca proprietarul automobilului tocmai jefuia o banca in vecinatate, a anuntat politia locala. Intimplarea a avut loc miercuri. Barbatul a amenintat cu un pistol un angajat la unei banci, reusind sa fuga cu o prada de 15.000 de euro. Trecatoarea nemultumita de locul in care isi lasase tilharul masina l-a vazut iesind din banca exact cind era cu mina pe telefon pentru a suna la politie. Gratie femeii, autorul jafului – in virsta de 30 de ani – a fost arestat, joi, la Bad Oldesloe.

Politistii care au lucrat la curatarea ramasitelor WTC din New York vor face terapie psihologica

Politistii din New York, care au lucrat luni intregi in zona Ground Zero, ruinele World Trade Center, distrus de atentatele din 11 septembrie, vor urma saptamina viitoare o terapie psihologica obligatorie, lucrarile de curatare a zonei terminindu-se oficial joi. Este vorba de o terapie de consiliere, oferita celor 700-800 de persoane care au petrecut o lunga perioada in zona Ground Zero, a precizat seful politiei new-yorkeze Raymond Kelly. Evaluarile psihologice si sedintele de consiliere vor avea loc incepind de luni. Potrivit postului de televiziune New York One, Kelly a decis acest tratament pentru a preveni un sentiment de gol, care ar putea afecta politistii, dupa ce lucrarile de curatare a zonei s-au terminat. Orasul New York a celebrat joi dimineata – dupa 261 de zile de la tragedie – in tacere, reculegere si cu emotie, sfirsitul oficial al lucrarilor de curatare a zonei de ramasitele celor doua turnuri gemene, care s-au prabusit la 11 septembrie.

Diana Ross a fost internata intr-o clinica de dezintoxicare

Diana Ross a fost internata intr-o clinica de dezintoxicare in California, a anuntat joi, purtatorul sau de cuvint. Diana Ross a fost primita in clinica „Promises“ din Malibu la cererea sa, „pentru a-si rezolva unele probleme personale, inainte de a incepe un turneu de vara prin Statele Unite si strainatate“, a afirmat o colaboratoare a purtatorului de cuvint al artistei, Paul Bloch, fara a da detalii in ceea ce priveste natura dependentei cintaretei. „Vrea sa fie in forma, pentru ca are un mare simt al responsabilitatii fata de familie si de admiratorii sai“, a adaugat sursa citata. Diana Ross, de 58 de ani, urmeaza sa inceapa, la 26 iunie, un turneu mondial in Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS