14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA cazut in cap de pe un utilaj folosit la sudura

A cazut in cap de pe un utilaj folosit la sudura

Un angajat al Exploatarii Miniere Rosia – Gorj s-a accidentat grav la cap, dupa ce a cazut de pe un utilaj folosit la sudura. Sorin Zimboc, de 32 de ani, din Bailesti, astepta simbata dimineata intr-o statie de autobuz din Rovinari masina care urma sa il duca la serviciu.

Vazind ca aceasta nu mai vine, tinarul, de profesie lacatus mecanic, a plecat cu un tractor care transporta un grup electrogen, pe care s-a si urcat. La 200 de metri dupa ce s-a instalat pe tractor, Sorin Zimboc s-a dezechilibrat, cazind in cap.

Vasile Mesteroiu, inginer-sef responsabil cu Protectia Muncii in cadrul Exploatarii Rosia, a spus: „Tractorul pe care s-a urcat apartine Uzinei de Reparatii Tirgu Jiu. Accidentul s-a produs pe Drumul Judetean Rovinari- Farcasesti. Cred ca il cunostea pe sofer, din cauza asta a si fost lasat sa se urce“. Sorin Zimboc a fost transportat la Spitalul Clinic nr. 1 din Craiova, aflindu-se sub supravegherea medicilor. Accidentul este cercetat atit de Politia Rutiera, cit si de Biroul de Protectia Muncii din cadrul Exploatarii Rosia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS