15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDupa aproape doua luni, tinerii arestati preventiv pentru inselaciune au fost pusi in libertate

Dupa aproape doua luni, tinerii arestati preventiv pentru inselaciune au fost pusi in libertate

Tribunalul Dolj a admis ieri plingerea impotriva prelungirii masurii arestarii preventive in cazul celor opt tineri craioveni. Reamintim ca pe 8 aprilie, pe numele acestora s-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzati de infractiunea de inselaciune si asociere in vederea comiterii infractiunii de inselaciune.

Dupa ce Judecatoria a respins cererea de revocare a arestarii pentru doar doi dintre cei opt – Alexandru Vaduva si Bogdan Boceanu – ulterior, Tribunalul Dolj a respins recursurile formulate de acestia si, de asemenea, a admis actiunea Parchetului in cazul celorlalti sase tineri, carora Judecatoria le admisese cererea. Dupa aproape doua luni, un complet de judecata condus de insusi presedintele Tribunalului Dolj, Constantin Diaconu, a admis plingerea formulata impotriva masurii de arestare preventiva. Alexandru George Vaduva (22 de ani), Bogdan Boceanu (19 ani), Valentin Florin Tucureanu (21 de ani), Bogdan Mircea Stoica (21 de ani), Marius Robert Ionescu (22 de ani), Nicusor Moldoveanu (25 de ani), Lucian Ponoran (25 de ani) si Bogdan Fota (22 de ani) au fost pusi in libertate ieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS