25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn avocat craiovean a intrat cu Dacia sub un autotren

Un avocat craiovean a intrat cu Dacia sub un autotren

Stelian Axinte, de 50 de ani, din Craiova, avocat, a fost victima unui grav accident de circulatie produs ieri-dimineata, in apropiere de Pielesti. In timp ce se afla la volanul autoturismului Dacia cu numarul de inmatriculare DJ-16-AXE, el a intrat in depasirea neregulamentara a unui camion si s-a ciocnit frontal cu un autotren.

„Dacia venea dinspre Craiova si la intrarea pe pod a intrat in depasirea mea. A acrosat bara din fata a camionului, a pierdut controlul volanului si a intrat in tirul care venea din fata“, a spus Marin Boicea, soferul camionului.

Nicolae Dragomir, conducatorul autotrenului cu numarul de inmatriculare B 27917, ce apartine firmei EURO MGA din Bucuresti, nu a mai putut evita impactul: „A aparut din scurt in fata mea si nu am mai avut ce sa fac. Daca nu avea centura de siguranta pusa, nu scapa cu viata. Am reusit sa-l scoatem dintre fiare cu levierul si l-a dus o masina particulara la spital“.

Stelian Axinte a suferit un traumatism abdominal, fracturi la genunchiul drept si la antebratul sting. El a fost internat de urgenta la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova si supus unei interventii chirurgicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS