15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Macarale rid in soare....“ Teapa! Le-au cazut dintii

„Macarale rid in soare….“ Teapa! Le-au cazut dintii

Inaltele, subtirelele si, pina mai ieri, galbenele ridicatoare de blocuri si-au gasit de-acum sfirsitul. Ieri a inceput demontarea celui de-al doilea balaur din fier, care a strajuit constiincios si fioros activitatea Directiei Judetene pentru Tineret si Sport, a Clubului Vointa, a strandului Laguna Albastra si a tot ce misca in imprejurimi. De ieri, insa, primaria urbei noastre a trecut la curatenie pe strada Gheorghe Doja, care va fi, in sfirsit, deblocata.

Cetatenii vor fi deci privati de spectacolul oferit de automobilistii catarati pe trotuare sau pe bolovani.

De acum, amatorii de senzatii tari va trebui sa-si gaseasca alt loc pentru demonstrarea aptitudinilor soferesti.

Ca tot a venit vorba de senzatii tari, ii informam pe cei care isi facusera planuri pentru petrecerea timpului (final) liber ca „locul de joaca“ e pe duca. Sau credeati ca primaria si-a uitat cuvintul dat? V-a dat doar un ragaz, sa treaca Festivalul Berii, sa mai ude oamenii, pentru ultima data, la picior de macara, amintirea celor care niciodata n-au mai coborit pe unde au urcat.

Si iata ca, de ieri, actiunea de demontare a macaralei de la blocul S 200 s-a reluat, cu sanse mari de savirsire. Bucata cu bucata, monstrul care a ingrozit mii de oameni capituleaza in fata autoritatilor locale. Sa cada ea, care a fost, ani la rind, „rampa de lansare“ pentru atitea suflete nelinistite? Macaraua plinge in ploaie…

Hi-hi-hi! Mai sint eu, macaraua de la SIF!!! Si nu lucrez decit pina la ora 16.00, cind se inchide editia ziarului…..

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS