20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPovestea incredibila a unei adolescente sechestrate trei saptamini intr-un apartament din Craiova

Povestea incredibila a unei adolescente sechestrate trei saptamini intr-un apartament din Craiova

• O adolescenta a fost rapita de pe strada de patru indivizi si dusa intr-un apartament, unde a stat sechestrata mai multe saptamini • Unul dintre rapitori a incercat sa o seduca, imbracind-o in rosu si oferindu-i trandafiri • Individul a tratat-o cu afectiune pina miercuri seara, cind fata a incercat sa fuga • In cele din urma, a lasat-o sa plece, dar numai dupa ce i-a administrat o bataie sora cu moartea • Dupa acordarea ingrijirilor medicale, victima a ramas la dispozitia politiei, pentru cercetari

A.N., de 17 ani, eleva la Grupul Scolar „Gheorghe Chitu“, a fost transportata ieri-dimineata la Spitalul Clinic nr.1 Craiova pentru un examen medical, unde a fost stabilit diagnosticul: politraumatism, plaga in regiunea nazala, fractura cu infundare a oaselor proprii nazale, agresiune fizica. Tinara fusese adusa cu o masina particulara, de doi tineri, care au gasit-o la ora 3.00 pe o strada din apropierea Complexului Comercial MARLOREX. Respectivii au spus ca fata mergea ca beata pe mijlocul strazii, cu hainele sfisiate si plina de singe. Dupa internare, eleva si-a revenit repede din starea de soc si le-a povestit politistilor ce i s-a intimplat: „Dupa ce am plecat de la scoala, m-am dus pe Rocada la o matusa. La intoarcere am observat ca ma urmareste o masina, dar nu am dat importanta. La un moment dat, unul dintre indivizii aflati in acea masina m-a strigat, dar mi-am continuat drumul. Dupa citeva clipe insa, m-am trezit luata pe sus si inghesuita in masina. Cineva imi pusese mina pe gura si pe ochi“.

„M-a imbracat in rosu si mi-a adus trandafiri“

Tinara nu isi aminteste exact imprejurarile in care a fost rapita. Stie doar ca s-a trezit intr-o camera mare si alba, in care a ramas sechestrata trei saptamini. In tot acest timp era vizitata zilnic de doi indivizi, dintre care unul, descris de ea ca fiind inalt si slab, parea autorul moral al rapirii. Celalalt, solid si inalt, parea mai degraba bodyguard. Primul a fost insa cel care i-a provocat fetei traume psihice. A incercat sa o convinga sa intretina raporturi sexuale cu el, facind uz de farmecul personal si coplesind-o cu atentii. „Imi aducea mincare, apa. O data mi-a oferit alcool, dar am refuzat. M-a speriat cu atentia pe care mi-o acorda. Imi spunea ca ii place cum arat si ca vrea sa ma vada imbracata in rosu. In aceeasi zi m-a imbracat in rosu din cap pina in picioare“, isi aminteste A.N., ridicind patura atit cit sa se vada o parte din dantela rosie a desuurilor pe care spune ca a fost obligata sa le poarte. De teama sa nu fie agresata fizic, fata a avut un comportament docil, incercind sa nu-l irite. Intr-una din zile, tinara a cedat nervos si a fost surprinsa de individ cu ochii in lacrimi. Ca sa o linisteasca, barbatul i-a adus trandafiri rosii.

Batuta cu bestialitate, a zacut intr-o balta de singe

Miercuri seara, fata a vrut sa fuga. Individul a surprins-o insa chiar in momentul in care incerca sa se strecoare afara. S-a enervat si a inceput sa o loveasca in cap, pe corp, trintind-o de pereti, pina cind trupul fetei a cazut inert intr-o balta de singe. A.N.

s-a trezit dupa miezul noptii si a strigat dupa ajutor. Bodyguardul care o pazea, avind un moment de slabiciune la vederea chipului desfigurat de rani, a consimtit sa o ajute. A urcat-o intr-o masina si a dus-o pe o strada laturalnica, unde a parasit-o in puterea noptii. Abia tinindu-se pe picioare si nestiind unde se afla, tinara a incercat sa gasesca o cale sa ajunga acasa. Intr-un tirziu a oprit o masina care a transportat-o imediat la spital.

Relatarea fetei naste suspiciuni

Desprinsa parca din filme, povestea relatata de A.N. este verificata acum de politie, care, pe baza semnalmentelor oferite de aceasta, incearca sa-i identifice pe agresori.

Neconcordantele sint insa greu de trecut cu vederea. Desi fata sustine ca a fost sechestrata timp de trei saptamini, politia o cauta inca din 24 martie, data la care parintii ei au anuntat la Sectia nr. 3 disparitia. Din declaratiile cunostintelor, se pare ca tinara a disparut de acasa dupa ce sustrasese o suma insemnata de bani, fapt previzibil, de altfel, dat fiind comportamentul ei si anturajul dubios in compania caruia tinara isi petrecea timpul. De asemenea, colegii ei au remarcat indiferenta cu care trata scoala, absentele dese si numeroase punind-o chiar in situatie de exmatriculare. Nimeni nu a fost surprins, deci, ca fata nu a mai trecut o luna pe la ore.

Dupa acordarea ingrijirilor medicale, A.N. s-a intors acasa, raminind la dispozitia politiei pentru a oferi informatii cu privire la presupusii rapitori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS