17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMugur Mihaescu - „Garcea“ a extras marii cistigatori ai campaniei „Cine ne ia mieii?“

Mugur Mihaescu – „Garcea“ a extras marii cistigatori ai campaniei „Cine ne ia mieii?“

Cel mai mic fan al frecventei 90,4 FM: Raimondo Mihail Bilavu, de doi ani si zece luni

354 de mehedinteni inscrisi, alte citeva mii de ascultatori care nu au reusit sa intre in direct si sa se inscrie in „Caietul mielului“, premii de peste zece milioane de lei, extrageri efectuate de Pepe, Ana Maria, Mugur Mihaescu si Dan Zorila, zeci de fani sositi in fata redactiei, spectacol de sunet si lumini – acesta a fost „Fenomenul Radio Sud Severin“, in Noaptea Sfinta a Invierii.

Asa a inceput…

Dupa campania „Primavara vine de la Sud!“, desfasurata cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie, Radio Sud Severin le promitea ascultatorilor sai ca seria surprizelor pregatite pentru acest an va continua. La numai o luna au demarat pregatirile pentru ceea ce avea sa devina, pe parcursul a sase zile, in perioada 29 aprilie – 4 mai, campania „Cine ne ia mieii?“, actiune organizata impreuna cu Gazeta de Sud si care s-a dorit a marca Sarbatoarea Sfinta a Pastelui. In acest interval, ascultatorii Radio Sud Severin s-au putut inscrie, pe parcursul unei jumatati de ora, in emisiunile SUD MATINAL, FM de 10, ALEGE VIATA si SE AUDE PESTE TOT, in „Caietul mielului“, un concurs dotat initial cu 20 de premii. Pentru ca, in numai doua zile, numarul celor inscrisi a depasit cifra de 150, Radio Sud Severin a decis suplimentarea numarului de premii, pina la 34, pentru ca tot mai multi dintre participantii la aceasta campanie sa devina cistigatori. Zeci de telefoane au fost inregistrate in fiecare emisiune, iar sute de ascultatori au solicitat prelungirea perioadei de inscriere, pentru a putea participa la concurs.

Un program special, pentru o zi speciala

Cu numai o zi inaintea incheierii campaniei „Cine ne ia mieii?“, la Radio Sud Severin se inscrisesera deja 280 de ascultatori, care asteptau cu emotie extragerile din ziua de simbata, 4 aprilie. Pentru ziua cea mare, programul postului a fost unul special, dedicat integral Noptii de Inviere. Transmisiunile directe, efectuate de catre redactorii Gazetei de Sud, Eugen Maruta si Cristina Catana, de la caminul de batrini din localitatea mehedinteana Ilovat sau din casa unor oameni obisnuiti, din comuna Malovat, i-au impresionat pe ascultatori, care au sunat sa-si exprime sentimentele, in direct, pe frecventa de 90,4 MHz. Radio Sud Severin a instituit si un premiu special, pentru cea mai frumoasa rugaciune, rostita in direct, de catre un copil. Cel mai mic ascultator care a recitat „Tatal nostru“ a fost Raimondo Mihail Bilavu, de numai doi ani si zece luni. El l-a avut ca interlocutor, la microfonul Radio Sud, pe Costin Cretu, acesta ascultind si gindurile exprimate de mehedintenii care au reusit sa prinda libera linia telefonica.

Mugur Mihaescu a extras drept cistigator… un Mihaescu

Emotiile au inceput sa creasca pentru concurenti dupa ora 18.00, cind s-a apropiat Marea Extragere. Cele 34 de premii puse la bataie de Radio Sud Severin erau deja la sediul redactiei, astfel ca spectacolul putea incepe. Nu mai putin de 354 de ascultatori inscrisi in „Caietul mielului“ se asteptau sa se numere printre cistigatori. Prima care a intrat in direct pe frecventa de 90,4 FM a fost Ana Maria care, pe ritmurile melodiei „Ochii tai“, a extras primii 12 cistigatori ai campaniei „Cine ne ia mieii?“. „Ma bucura faptul ca toti cei care au cistigat aceste premii sint copii care au spus rugaciuni. Le doresc succes tuturor si sarbatori fericite“, a spus Ana-Maria. Au urmat Pepe si apoi Dan Zorila, care au extras 13 fericiti cistigatori ai premiilor constind in produse de panificatie, dulciuri si bauturi. Dupa ce primele 25 de premii si-au gasit un destinatar, a urmat o pauza muzicala, care a atras si mai multe emotii din partea celor ramasi in concurs. Surpriza pregatita de Radio Sud Severin pentru ascultatorii sai a fost aceea ca Mugur Mihaescu, alias „Garcea“, sa-i desemneze pe marii cistigatori ai campaniei „Cine ne ia mieii?“. Cu umorul sau bine cunoscut, intr-un dialog direct cu prietenul si colegul sau de facultate – Dan Zorila, liderul grupului Vacanta Mare a nominalizat noua numere, de la 1 la 354, printre cistigatori numarindu-se si Simona Mihaescu. „Ca sa vezi, domnule, ce coincidenta, mi-am extras ruda mea, Mihaescu. Am glumit, asa a fost sa fie, norocul de partea dumneaei. Oricum, toti meritau sa cistige la concursul vostru“, a spus Mugur Mihaescu. El i-a anuntat pe ascultatorii Radio Sud Severin, in premiera, ca dupa ultimele trei editii televizate ale show-ului Vacanta Mare, grupul se va concentra pe finalizarea filmului „Garcea“.

Spectacolul continua…

Majoritatea celor 34 de cistigatori, dar nu numai ei, au venit la miezul noptii la sediul redactiei, unde au ascultat transmisiunile directe de la bisericile din Drobeta Turnu Severin si Craiova si au rostit intr-un glas: „Hristos a Inviat!“. „Nu ma asteptam sa cistig. Am sunat la acest concurs, pentru ca ascult Radio Sud Severin si m-am gindit ca poate am noroc si cistig un premiu, dar sincer nu ma asteptam ca, din peste 350 de participanti, sa fiu eu cea care sa cistig mielul. A fost o initiativa frumoasa ca postul dumneavoastra de radio sa ofere cadouri ascultatorilor de Sfintele Sarbatori de Paste. Cind mi-am auzit numele pe post nu mi-a venit sa cred. A fost o coincidenta frumoasa faptul ca Mugur Mihaescu m-a extras pe mine“, a declarat Simona Mihaescu. Alaturi de partenerul media – Gazeta de Sud, la campania „Cine ne ia mieii?“, organizata de Radio Sud Severin si-au adus aportul firmele VERA, MECHIM TRADE, SC NANDI SRL, K MARKET, SC FARMEC SRL, PROTECT si EXPO FLOREA. Pentru ca face parte din viata ascultatorilor sai, Radio Sud Severin a adus, de Sfinta Sarbatoare a Pastelui, bucuria in citeva zeci de familii din Mehedinti. Cel putin pentru o zi, cei care au ramas pe frecventa 90,4 FM au fost mai buni, mai darnici si mai impliniti! Surprizele pregatite de redactorii postului Radio Sud Severin continua…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS