16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDin 8 mai, Bucuresti 1 TV va fi receptionat prin satelit la nivel national

Din 8 mai, Bucuresti 1 TV va fi receptionat prin satelit la nivel national

Miercuri, 8 mai, are loc lansarea oficiala a postului Bucuresti 1 TV. Noua grila cuprinde emisiunile deja cunoscute publicului, Espresso, Banii Dumneavoastra, Nasul, Duminica la Prinz, Intilniri de credinta, precum si La Strada si Corso, intr-un format nou si original.

Programele informative ale postului B1TV, prin noul lor concept personalizat, isi propun sa devina o sursa importanta de informare a publicului: la ora 18.00 vor fi difuzate stirile de Bucuresti, prezentate de Livia Dila; stirile nationale, sustinute de reteaua de corespondenti locali si externi, reprezinta principalul program informativ al B1TV, transmis la ora 20.00, si vor fi prezentate de Mona Nicolici. Cel mai important eveniment al zilei va fi tratat pe larg la ora 23.00, in editia de noapte, cu Razvan Dumitrescu.

Mihaela Radulescu inaugureaza la B1TV o noua emisiune, Legea celebritatii, un talk-show original, cu public, difuzat de miercuri pina vineri la ora 21.00.

Brigada speciala, realizata de Sorin Ovidiu Balan, va fi difuzata martea incepind cu ora 21.00, iar in fiecare vineri, de la ora 22.00, telespectatorii se vor putea bucura de inca o premiera, emisiunea Paranormal.

Iubitorii sportului vor fi permanent conectati la evenimentele sportive, prin stiri si emisiuni realizate de profesionisti si prezentate de Valentin Moraru, Razvan Spiridon si Mihai Mateiasi, iar cei ai filmului vor putea urmari mari productii realizate de casele 20th Century Fox, Warner Bros, Miramax si Paramount.

Bucuresti 1 TV a inceput sa emita in data de 14 decembrie 2001, fiind receptionat in Bucuresti si pe o raza de cca. 100 km. Este prima televiziune din Romania care foloseste tehnologia de compresie digitala DV in achizitia si procesarea semnalului audiovideo.

O data cu lansarea oficiala a postului din data de 8 mai, Bucuresti 1 TV va fi receptionat prin satelit la nivel national.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS