25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalProprietari de hirburi, atentie: primaria ataca!

Proprietari de hirburi, atentie: primaria ataca!

Daca intr-o dimineata va veti trezi si nu veti mai gasi in fata blocului caroseria masinii pe care ati abandonat-o in urma cu citiva ani si pe care va promiteti, in fiecare dimineata cind mergeti la serviciu, ca o sa o duceti la fier vechi cind o sa aveti ceva timp liber, nu va speriati! Nu au dat „atacul“ tiganii in cautare de fierotenii, ci angajatii Primariei Craiova, care si-au propus ca, pina la sfirsitul anului, sa scape orasul de „relicvele“ atit de inestetice.

La solicitarile vecinilor „binevoitori“ care s-au saturat sa iti vada hirbul pe locul unde ei ar pune flori (sau ar creste gaini) si la sesizarea consilierilor si a agentilor primariei, care merg pe teren pentru a depista masinile lasate in paragina, primaria continua actiunea de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public, inceputa in toamna anului trecut. Pina acum, „scorul“ s-a ridicat la 50 de „victime“, masini ruginite si deposedate de mult de tot ceea ce mai putea fi folosit. O parte dintre acestea au fost ridicate chiar de proprietari, la apelul facut de primarie. Cu toate acestea, au ramas inca multe. „Sint citeva sute de masini abandonate in tot orasul. Noi speram ca printr-o actiune sustinuta si repetata le vom ridica pe toate pina la sfirsitul anului. Oricum, cetatenii care stiu ca au astfel de masini ar fi bine sa si le ridice singuri, pentru ca, daca ulterior doresc sa le recupereze, va trebui sa faca acest lucru contra cost“, a spus Mihai Dragu, viceprimarul Craiovei. Pina acum nu a fost revendicata nici una dintre masinile ridicate de primarie.

Daca totusi cineva intentioneaza sa faca acest lucru va trebui sa mearga la Regia de Transport, unde sint duse masinile, si sa achite contravaloarea transportului si chiria pentru zilele in care autoturismul a fost depozitat acolo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS