10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn taximetrist a fost zdrobit de un Mercedes

Un taximetrist a fost zdrobit de un Mercedes

Gheorghe Poenaru, autorul accidentului, a fost prins insa dupa citiva kilometri de colegii taximetristului si predat politiei

Marius Dumitroaica, de 22 de ani, din Craiova, taximetrist la firma ROMNICON, a fost victima unui grav accident de circulatie petrecut in seara de duminica, 7 aprilie, linga Casa Stiintei. Tinarul tocmai voia sa umfle o roata de la masina cind a fost lovit in plin de un Mercedes, cu numarul de inmatriculare B-97-DMG. Gheorghe Poenaru, de 48 de ani, soferul Mercedesului, a fugit imediat de la locul accidentului, dar a fost prins de colegii taximetristului si predat politiei. „Era in statia de taxi de la Casa Stiintei si coborise sa umfle o roata de la masina. Dupa ce a ridicat haionul de la Tico, s-a dus spre un coleg sa-i ceara o pompa. In acel moment, Mercedesul a lovit un taxi care era in spatele masinii fiului meu si apoi l-a izbit pe Marius. L-a luat pe capota, l-a aruncat in sus si apoi a cazut cu capul pe parbriz“, povesteste Marian Dumitroaica, tatal victimei.

Imediat dupa accident, Gheorghe Poenaru a intors masina si a pornit in tromba spre strada Riului. Alertati prin statie, colegii taximetristului au pornit in urmarirea fugarului. Mercedesul a fost oprit pina la urma la intrarea in Stadionul „Ion Oblemenco“, iar soferul a fost imobilizat si dat pe mina politistilor. Gheorghe Poenaru a declarat ca nu a vazut ca a lovit un om si credea ca se ciocnise doar cu o masina. El a spus ca a fugit de la locul accidentului pentru ca era baut. Marius Dumitroaica a fost transportat de urgenta la Spitalul Clinic nr. 1 in stare foarte grava. El a fost supus ieri unei interventii chirurgicale, dar medicii sint sceptici cu privire la sansele lui de supravietuire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS