19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAtentie la hotii din Brazda lui Novac!

Atentie la hotii din Brazda lui Novac!

Patronul unei firme din cartierul craiovean Brazda lui Novac avertizeaza asupra hotilor care opereaza prin zona, sustragind bani din magazine in clipele de neatentie ale vinzatorilor.

Florian Anghel, patronul unui magazin de pe strada Amaradia, a fost pagubit de hoti ziua in amiaza mare. Modul de operare al infractorilor a fost unul simplu: doi dintre ei au atras atentia vinzatorului, iar cel de-al treilea „a operat“. „Acum o saptamina, am fost vizitat de hoti. Pe la ora 11.30, singurul vinzator din magazin era tatal meu, Patru Anghel, cind au intrat trei indivizi cu virste intre 18 si 23 de ani. Doi dintre ei l-au tinut de vorba pe tatal meu intr-un colt al magazinului, cerindu-i diverse sticle de bautura. Intre timp, cel de-al treilea s-a strecurat dupa tejghea si a sustras circa 2.500.000 de lei“, spune Florian Anghel. Pagubitii au sesizat imediat furtul lucratorilor Sectiei 4 Politie Craiova, care au aparut la fata locului in citeva minute si l-au luat cu ei pe Patru Anghel la o plimbare prin cartier, in speranta ca-i va identifica pe autori. Indivizii se facusera insa nevazuti.

A doua oara n-a mai tinut figura

In seara urmatoare, cei trei s-au intors din nou la magazinul unde dadusera lovitura, interesindu-se de aceasta data de… cozonac de post. „I-am recunoscut imediat.

N-am apucat sa anunt insa politia pentru ca au plecat imediat, vazind ca mai eram cu cineva si nu puteau sa fure fara sa fie observati. Si apoi, nu stiu daca ar fi indicat sa ne facem singuri dreptate in asemenea cazuri. I-am putea lua la bataie, dar asta ar complica si mai mult situatia“, a spus Patru Anghel. Avind semnalmentele lor, politistii ii vor cauta in continuare pe hoti. Cit despre patronul magazinului, a pus deja cruce banilor furati, considerind ca sint slabe sperante sa-i mai recupereze vreodata: „Daca eu am patit-o, macar sa nu mai pateasca si altii la fel, asta imi doresc!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS