24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Stiri diverse

Cameron Diaz nu se atinge de carnea de porc

Cameron Diaz a renuntat sa manince carne de porc pentru ca are impresia ca si-ar „minca nepoata”, scrie Ananova. Actrita a explicat ca a renuntat sa se mai atinga de carnea de porc atunci cind a aflat ca aceste animale au capacitatea mentala a unui copil de trei ani. Desi pina atunci remediul ei favorit pentru mahmureala era putina sunca prajita, Cameron a jurat sa nu mai manince porc si aceasta pentru ca ar fi avut impresia ca si-ar minca nepoata. Actrita in virsta de 29 de ani este o vegetariana stricta, ea renuntind de curind si la cafeina, si la fumat. Ea a marturisit ca tot ceea ce-i lipseste cel mai mult sint tigarile facute de mina. „Nu tragi in piept de fiecare data”, a explicat ea. „Este ca si cum ai medita. Sint sigura ca la un moment dat voi incepe sa fumez din nou”, a spus ea. Cameron Diaz a povestit cum a fost jefuita in timp ce filma la Roma „Gangs of New York” de Martin Scorsese. „Au scos seiful din perete si mi-au furat pasaportul si banii, computerul si hainele de piele”, a spus ea. „Am alergat dupa ei, pe scari, dar in cele din urma i-am pierdut. Eram alba toata de la adrenalina. Casa familiei mele a fost jefuita pe cind eram adolescenta. Asa ca de data aceasta am simtit nevoia sa fac ceva”, a adaugat actrita.

Britney Spears s-a despartit de Justin Timberlake

Britney Spears este din nou disponibila: ea s-a despartit de iubitul sau Justin Timberlake de la ‘NSync, a anuntat Ananova. Cei doi au pus capat relatiei lor in urma cu o saptamina. Potrivit prietenilor cintaretilor, Britney si Justin spun ca s-au despartit definitiv si dau vina pe programele lor foarte incarcate, care ii tin departe unul de altul. In ianuarie, Britney a negat zvonurile potrivit carora ea si Timberlake intentionau sa se casatoreasca de Ziua Indragostitilor, dar a afirmat ca sint logoditi. „Vrem sa ne casatorim, sa avem copii si tot restul, dar cam peste 15 ani”, a spus ea. Britney si Justin sint impreuna de doi ani, dar s-au cunoscut inca de cind erau copii, in 1993, cind au aparut impreuna in emisiunea de televiziune „The Mickey Mouse Club”.

Russell Crowe si Halle Berry – premiati de Asociatia Actorilor din America

Russell Crowe si Halle Berry au cistigat premiile pentru cei mai buni actori din partea Screen Actors Guild (SAG), pentru rolurile din „A Beautiful Mind”, respectiv „Monster’s Ball”, informeaza Ananova. Premiile pentru actori in roluri secundare au fost acordate lui Ian McKellen (Gandalf din „Lord of the Rings”) si Helen Mirren, pentru rolul din „Gosford Park” de Robert Altman. Crowe a mai primit premii pentru rolul matematicianului schizofrenic John Nash si este nominalizat la Oscar. „Este o munca minunata si vreau sa ii incurajez pe toti cei de aici sa ofere tot ce pot povestirii. Dumnezeu sa binecuvinteze naratiunea. Dumnezeu sa binecuvinteze originalitatea”, a spus Crowe. Halle

Berry a cistigat premiul pentru cea mai buna actrita cu rolul vaduvei unui condamnat la moarte care se indragosteste de unul dintre gardienii si executorii sotului ei. Premiile SAG ofera un indiciu in ceea ce priveste premiile Oscar: 11 dintre cei 14 premiati ai SAG de-a lungul timpului au cistigat in acelasi an si Oscarul. De exemplu, anul trecut Julia Roberts a primit acest trofeu pentru „Erin Brockovich”. Premiul SAG pentru cea mai buna distributie a fost oferit filmului „Gosford Park”. Premiul pentru film de televiziune i-a revenit serialului “The West Wing”, al carui erou principal, Martin Sheen, a fost desemnat cel mai bun actor. Partenera sa din acest serial, Allison Janney, a primit SAG Award pentru cea mai buna actrita. Megan Mullally si Sean Hayes din „Will&Grace” au fost premiati la categoria actori de serial de comedie, in timp ce premiul pentru intreaga distributie in acest domeniu a ajuns la celebrul „Sex and the City”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS