Acasă Local Gorj Vicepresedintii Consiliului Judetean Gorj isi vor da demisia din Consiliile de Administratie

Vicepresedintii Consiliului Judetean Gorj isi vor da demisia din Consiliile de Administratie

-

Vicepresedintii Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu si Cornel Popescu, au declarat ca se vor conforma prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 5/2002, care presupune aplicarea interdictiilor alesilor locali si functionarilor publici. Daca acestia fac parte din consiliile de administratie ale unor societati, care au contracte comerciale cu institutiile statului, sint obligati sa demisioneze din functiile administratiei locale. Ion Calinoiu a renuntat la calitatea de membru in cadrul Consiliului de Administratie al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri: „Mi-am depus demisia pe 8 februarie si urmeaza sa fie analizata de conducerea consiliului judetean. Daca se va dovedi, potrivit textului din ordonanta, ca este necesara interdictia, demisia mea va fi aprobata. Deocamdata, nu stiu nimic, insa textul de lege este extrem de ambiguu“. Cornel Popescu este insa de alta parere. El nu-si va depune demisia din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al SC TISMANA SA pina cind acest lucru nu va fi prevazut in mod expres in textele de lege: „Din nefericire pentru mine, nu sint actionar si nu administrez nici o societate comerciala. Nu m-am hotarit sa-mi pun demisia din CA al SC TISMANA SA, pentru ca legea nu a prevazut in mod expres acest lucru. Daca prevederile legale vor presupune acest lucru, imi voi da demisia“. Prefectul Toni Grebla a declarat ca Ordonanta de Urgenta nr. 5 din 30 ianuarie 2002 lasa loc de foarte multe interpretari.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.