Acasă Local Gorj Consilierii locali din Tirgu Jiu au demisionat din CA ale unor societati

Consilierii locali din Tirgu Jiu au demisionat din CA ale unor societati

-

Consilierii locali din Tirgu Jiu, considerati incompatibili, au demisionat din Consiliile de Administratie ale unor societati care au afaceri cu primaria, a anuntat ieri primarul Florin Circiumaru. El a precizat ca societatile Transloc SA si Aquaterm SA si Directia de Cultura, aflate in subordinea consiliului municipal, nu mai au membri in Consiliile de Administratie. La rindul sau, Florin Circiumaru a demisionat in urma cu o saptamina din Consiliul de Administratie de la Grimex SA, iar viceprimarul Gabriel Sanda din CA de la Rostramo SA.

Primarul spune ca firmele viceprimarului nu au facut afaceri cu municipalitatea in ultimii doi ani, infirmind astfel unele banuieli care planau asupra lui Sanda. Unii consilieri continua insa sa faca parte din alte Consilii de Administratie. Consilierul PSD Sanda Mischie a demisionat din Consiliul de Administratie al Aquaterm SA, dar a ramas in cel al Casei de Sanatate Gorj pe considerentul ca nu exista motive de incompatibilitate. Acest lucru este sustinut si de prefectul Toni Grebla, care afirma ca intre primarie si Casa de Sanatate nu exista relatii de afaceri care sa necesite demisia Sandei Mischie, sotia lui Nicolae Mischie, presedintele Consiliului Judetean si liderul PSD Gorj.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.