Acasă Local Gorj O eleva din Dabuleni s-a sinucis din dragoste

O eleva din Dabuleni s-a sinucis din dragoste

-

• Ionela Vancica iubea un coleg de liceu, dar se impacase cu fostul ei prieten • Parasita de parinti, fata nu a avut cui sa ceara un sfat privind idilele ei • Ea a mai incercat sa se omoare in urma cu doi ani, dar a fost salvata

Ionela Sorina Vancica, de 17 ani, din Dabuleni, a fost gasita spinzurata intr-un sopru in dupa-amiaza de duminica, 17 februarie. Tinara, eleva la liceul din comuna, a fost descoperita de matusa ei, la care locuia de citva timp. In urma cu aproape doi ani, Ionela s-a imprietenit cu Georgica Ghera, de 21 de ani, si si-a facut planuri ca, dupa ce baiatul va veni din armata, isi vor intemeia o familie. In urma cu doua saptamini insa, fata s-a indragostit de un coleg de liceu si a renuntat la vechea ei prietenie. Noua idila nu a tinut insa decit pina simbata seara. „Eu m-am liberat vineri si simbata m-am intilnit cu ea la discoteca. Ne-am impacat si toata noaptea am stat de vorba. Pe la ora patru dimineata, mi-a cerut un pulovar de-ale mele, ca ii era frig. Dupa ce i l-am dat, mi-a zis ca pleaca acasa pentru ca ii era teama sa nu o certe ai ei ca vine tirziu“, a spus Georgica Ghera.

„Nu stia cu care dintre ei sa ramina“

Ajunsa acasa la matusa ei, Ionela s-a culcat in aceeasi camera cu verisoara ei. A doua zi dimineata, ea s-a trezit devreme si si-a dus hainele intr-o alta camera. „Am crezut ca a plecat in sat, la tatal ei, si nu ne-am facut griji. Dupa-amiaza m-am dus in sopru, sa iau niste nutret. Atunci am gasit-o. Era in genunchi, spinzurata cu o funie groasa. Purta puloverul lui Georgica. Eu cred ca l-a luat special pe ea, sa moara in el. Nu ne putem da seama de ce a facut-o“, a spus Victorita Cranta, matusa tinerei. Cu o seara inainte, la discoteca, una dintre prietenele Ionelei a vazut-o abatuta si a intrebat-o ce are. „Am vazut-o ca era trista si am intrebat-o daca s-a intimplat ceva. Mi-a spus ca nu stie ce sa faca, iubea un baiat, dar nu-i da pace fostul sau prieten care s-a intors din armata. Nu stia cu care dintre ei sa ramina“, povesteste Iuliana Pican, prietena Ionelei.

A mai incercat sa se omoare cu medicamente

In urma cu citiva ani, parintii Ionelei s-au despartit, iar fata a plecat cu mama ei la bunici. „Dupa divortul parintilor, ea s-a mutat cu mama ei in Gorj. Dar acum trei ani a venit si mi-a zis ca sta la mine pina termina liceul“, a spus Victorita Cranta. Afectata de despartirea parintilor, Ionela Vancica a mai incercat sa se omoare. Ea a inghitit un pumn de pastile, dar pina la urma a fost salvata. Afectiunea pentru cei doi baieti i-a readus in minte insa gindul sinucigas.

Avatar

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.