Acasă Local Gorj Un gorjean a murit ars si mincat de sobolani

Un gorjean a murit ars si mincat de sobolani

-

Un batrin din satul Plopu a fost gasit simbata dimineata ars si cu fata mincata de sobolani, pe un deal din apropierea locuintei. Aurelian Stoian, de 70 de ani, plecase cu o zi inainte cu vacile la pasunat si nu s-a mai intors acasa. Ingrijorate, rudele acestuia au pornit sa-l caute. Batrinul a fost gasit mort, ars complet si cu fata devorata de sobolani. Cristea Stoian, fiul victimei, spune ca a ramas socat atunci cind si-a gasit tatal carbonizat: „Tata a lucrat ca subofiter la mai multe penitenciare din tara si se obisnuise cu un program riguros. Nu intirzia si era foarte organizat. In zona in care l-am gasit, oamenii dadusera foc la vegetatia uscata. Linga el am gasit si o bricheta. Nu cred ca s-a sinucis. A fost un accident tragic.“ Medicii legisti au stabilit in urma necropsiei ca decesul lui Aurelian Stoian s-a datorat ranilor produse din incendiere.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.