10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTraficanti de droguri din Slatina - prinsi in flagrant

Traficanti de droguri din Slatina – prinsi in flagrant

Politistii din cadrul Compartimentului Crima Organizata si Antidrog din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Olt, cu sprijinul Centrului zonal de la Craiova, i-au prins pe patru tineri care intentionau sa-i vinda citeva doze de canabis unui cetatean, pe o strada din municipiul Slatina, miercuri, 13 februarie, in jurul orei 20.30.

Robert Daniel Nicolae, de 22 de ani, si Cosmin Marian Marca, de 20 ani, ambii din Slatina, fara ocupatie, cu antecedente penale, Claudiu Mihai Burdea, de 22 de ani, din Slatina, student in anul III la Institutul de Stiinte Economice Craiova, iar Silviu Bogdan Mincu, de 20 de ani, din aceeasi localitate, fara ocupatie, cu antecedente penale, aveau 20 de tigari cu canabis, care se pare ca erau facute la domiciliul lui Cosmin Marian Marca.

Seful IJP Olt, col. Ion Mladin, a spus ca tigarile au fost vindute contra unor sume cuprinse intre 80.000 si 100.000 de lei bucata, iar cumparatorii erau in special tineri. Acesta a mai spus ca se continua cercetarile pentru a se descoperi daca exista si alti tineri implicati, daca ei fac parte din vreo retea si care este sursa drogurilor gasite la acestia. Cei patru traficanti sint in arestul IJP Olt si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe linga Tribunalul Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS