Acasă Local Gorj Politistii gorjeni folosesc tot masinile autohtone

Politistii gorjeni folosesc tot masinile autohtone

-

Desi au primit in dotare autoturisme performante din import marca Volkswagen, Mercedes si Ford, lucratorii Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj prefera masinile mai vechi. Si asta pentru ca le este teama sa nu cumva sa se strice ceva la noile achizitii, care au costat peste 15 miliarde de lei.

Oamenii legii spun ca nu pot sa urmareasca hotii de carbune sau gazolina prin toate padurile si vaile cu noile masini, pentru ca acestea nu au decit asisurarea efectul legii si nu una CASCO. In timpul misiunilor trebuie sa folosesti autoturismul, de cele mai multe ori, la capacitate maxima: „Daca se strica ceva la o masina straina, ori gasim vreun prieten cu service auto care sa ne ajute, ori scoatem banii din buzunar si cumparam piesele defecte. Un telescop la o masina din astea noi este acum cit jumatate din salariul meu“, sustine un ofiter din cadrul IJP Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...