Acasă Local Gorj Gorjul, pe primul loc la incendii

Gorjul, pe primul loc la incendii

-

In judetul Gorj au avut loc de la inceputul anului aproximativ 200 de incendii. Numai intr-o zi s-au consemnat 22 de astfel de evenimente. Surse din cadrul Pompierilor Militari Gorj au precizat ca la baza acestora s-au aflat focul pus la vegetatia uscata. Cetatenii nu au supravegheat flacarile care s-au extins la gospodariile si anexele vecinilor. Pagubele create in acest fel se ridica la sute de milioane de lei. Locuinta lui Tudor Cuslea din Balesti a ars ieri, din cauza unui cos de fum nesupravegheat. Prejudiciul creat este de 30 de milioane de lei. In aceeasi zi au ars cinci tone de fin, apartinind lui Ion Lupescu din Tismana. Persoana care a provocat incendiul nu a fost inca depistata.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.