28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLiceenii din Slatina si-au ales „Perechea primaverii 2002“

Liceenii din Slatina si-au ales „Perechea primaverii 2002“

Peste 700 de liceeni din municipiul Slatina au umplut sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor marti, 12 februarie, incepind cu ora 18.00. Citiva elevi de la Colegiul National Agricol „Carol I“ au organizat un spectacol in cadrul caruia a fost aleasa „perechea primaverii“, pentru a marca Ziua Indragostitilor.

Cele sapte perechi inscrise in concurs au facut fata la cinci probe. Prima, cea de prezentare generala, in care concurentii, dupa propria imaginatie si-au etalat costumatii create de ei. Talentul artistic a fost cea mai spectaculoasa proba. Tinerii indragostiti au interpretat roluri precum asistenta si pacientul, lupul si scufita rosie, directorul si secretara, ingerasul si diavolul, pereche orientala, de tigani si de olteni get-beget.

O alta proba a constat in verificarea cunoasterii partenerului, fiind intrebati ce post de televiziune ii place prietenului, a treia a fost de dans, unde fetele, mai ales, si-au prezentat talentele in materie de dat din buric, iar cea de a patra a fost de prezentare a unei tinute de seara.

Ultima proba, care a ridicat si cele mai mari probleme concurentilor, a fost aceea in care baietii a trebuit sa mimeze partenerei melodia auzita in casti. Intrucit primul concurent nu a inteles ce avea de facut si a spus numele melodiei auzite in casti cu voce tare, iar celui de-al doilea i-a fost rusine de propria-i voce, organizatorii s-au lasat pagubasi si i-au pus pe concurenti sa recunoasca si sa spuna numele melodiilor auzite.

„Statele Unite ale SU-ei…“, zise dragalasa prezentatoare

Prezentatoarea si concurentii nu s-au putut „abtine“ de la bilbe, greseli si mici gafe, care au facut de fapt deliciul serii si asta din cauza emotiilor mari.

In final, dupa doua ore de muzica, dans si monede de cinci sute de lei aruncate cu zecile in protagonistii care nu au placut publicului – intr-un cuvint distractie – perechea desemnata cistigatoare de juriul format din profesori si elevi a fost cea cu numarul doi in concurs, formata din Ofelia Militaru si Marian Ochescu – ea, eleva in casa a XI-a la Colegiul National Agricol, el, elev in clasa a X-a la acelasi liceu.

Premiul de popularitate a fost cistigat de o pereche formata din doi baieti, unul dintre ei deghizat in domnisoara. „Perechea primaverii 2002“ a primit ca premiu 600.000 de lei, restul concurentilor primind si ei premii de consolare tot in bani, dar de sase ori mai mici ca valoare. Petrecerea liceenilor slatineni de Sfintul Valentin a continuat apoi in Discoteca Bastos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS