25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul din Terpezita si-a proptit masina intr-un copac

Primarul din Terpezita si-a proptit masina intr-un copac

Constantin Popa, primarul comunei Terpezita-Dolj, a reusit ieri-dimineata sa intre cu masina in singurul copac aflat pe marginea soselei pe o distanta de zece kilometri.

Venind spre Craiova, Constantin Popa s-a gindit sa fie gentil cu autostopistii, luind in Oltcitul sau, cu numarul de inmatriculare DJ-03-PCZ, trei persoane. Inainte de intrarea in Bucovat, soferul n-a redus viteza si, fiind polei pe carosabil, autoturismul a iesit in decor si s-a oprit in copacul aflat pe traiectorie. „Era polei pe jos. Am mers cu frina de motor, dar masina s-a sucit si a intrat in singurul copac care era pe acolo“, a declarat Constantin Popa.

Sosite in scurt timp la locul accidentului, autosanitarele SMURD si ale Ambulantei Dolj i-au transportat pe pasagerii raniti la Spitalul Clinic nr.1 Craiova. Claudia Anisoara Constantin, ocupanta locului din dreapta soferului, era in stare mai grava, suferind multiple plagi craniene si toracice, iar pasagerii de pe bancheta din spate, Mioara Dima si Nicu Soanca, s-au ales cu traumatisme craniene minore. Cadrele medicale ale spitalului au precizat ca pacientii vor supravietui. Cit despre primarul Popa, el s-a ales cu doar citeva zgirieturi. Politistii intreprind cercetari in cazul accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS