27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFotbalistul Marian Nita, din Tuglui, s-a spinzurat

Fotbalistul Marian Nita, din Tuglui, s-a spinzurat

• El era atacant extrema stinga la Victoria Plenita • Motivul sinuciderii tinarului este o enigma • Marian Nita ar fi trebuit sa plece ieri in cantonament • Intr-un buzunar al hainelor tinarului a fost gasita doar fotografia prietenei lui

Marian Nita, de 22 de ani, din Tuglui, fotbalist la Victoria Plenita, a fost gasit spinzurat in dimineata de marti, 15 ianuarie. Tinarul a fost descoperit de fratele lui mai mare, intr-o incapere inca in constructie, atirnind de un lat facut dintr-un fular. Marian Nita ar fi trebuit sa plece ieri in cantonament cu colegii de echipa.

Membrii familiei Nita l-au vazut ultima data pe Marian luni seara. Si-a facut o baie si le-a spus ca se duce la Vali, prietena lui. Dimineata, el a fost gasit insa fara viata, spinzurat. „Nu ne putem da seama ce l-a determinat sa faca asta. Toti sintem bulversati de moartea lui Marian. Era o fire vesela, un baiat cuminte si foarte muncitor. De cind era copil i-a placut fotbalul si spera sa ajunga o vedeta. A jucat intii la echipa noastra din comuna, apoi la echipa de fotbal Pan Group Armata si in ultimul timp la Victoria Plenita. Era un baiat talentat. Fiind si eu microbist, de multe ori discutam cu el pe tema asta. Cind se intimpla sa nu primeasca banii la timp, imi zicea mie sa-i sun pe cei de la echipa“, a spus Marin Totoroata, viceprimarul din Tuglui. Marian Nita nu a lasat nici un bilet prin care sa-si motiveze gestul sinucigas. Nici unul dintre cei care il cunosc nu-si poate explica de ce a facut acest gest. Intr-unul din buzunarele hainelor cu care era imbracat tinarul a fost gasita o fotografie a prietenei lui, Vali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS