Acasă Local Greva la Primaria Craiova

Greva la Primaria Craiova

-

Salariatii din Primaria Craiova, membri ai Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratia Publica Locala, vor intra astazi in greva japoneza.

Ioan Acrivopol, liderul de sindicat al celor 290 de angajati din primarie si seful de personal din primarie, a spus ca, intre orele 14.00 si 16.00, grevistii vor purta bandorele albe, protestind astfel impotriva faptului ca le-a fost retras dreptul la tichete de masa, iar noua lege a salarizarii functionarilor publici este tergiversata de catre guvernanti.

Protestele vor continua in urmatoarele zile cu o greva de avertisment si chiar cu una generala, daca revendincarile nu le sint luate in seama. Ringo Damureanu, liderul local al Uniunii Sindicatelor Functionarilor Publici din Romania, organizatie afiliata la Blocul National Sindical, a precizat ca sindicalistii doljeni din aceasta uniune nu vor face greva, desi sustin protestele colegilor lor din federatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

DSP Dolj a suspendat activitatea în sala de sport de la Leu

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au fost în control la sala de sport de la Şcoala Gimnazială „Nica Barbu Locusteanu“ din Leu, în urma articolului din Gazeta de Sud prin care se semnalau condiţii improprii pentru copii.