19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUrsu a vrut sa-si sugrume fosta amanta

Ursu a vrut sa-si sugrume fosta amanta

• Dupa o relatie de un an si jumatate, bailesteanul Ion Ursu nu a conceput sa se desparta de Marioara Ionescu • Barbatul a snopit-o in bataie si a incercat sa o stringa de git pe fosta sa iubita, pentru a o determina sa reinnoade legatura

Marioara Ionescu, de 46 de ani, din Bailesti – Dolj, patroana restaurantului Jiul din localitate, a vazut moartea cu ochii saptamina trecuta, dupa ce a fost atacata de fostul sau iubit, de care se despartise de ceva vreme. Povestea de dragoste, in urma careia s-a ajuns la aceasta intimplare, a debutat in anul 1999.

Tinarul amant nu s-a impacat cu gindul despartirii

Pe atunci, femeia cauta un barbat care sa-i stea alaturi. L-a intilnit pe Ion Ursu, din aceeasi localitate, mai tinar cu vreo 12 ani decit ea. „Am fost impreuna, amanti se poate spune, vreme de un an si jumatate. Ne-am inteles foarte bine, dar anul trecut, aflind ca este casatorit, m-am hotarit sa rup relatia. Nu a acceptat despartirea si a incercat de nenumarate ori sa ne impacam. Devenise stresant si violent, legindu-se de multe ori de mine sau de chelnerite. Am incercat sa scap de el, reclamindu-l deseori la politie, dar amenzile pe care le-a primit nu l-au temperat“, povesteste Marioara Ionescu.

„M-a batut pina mi-am pierdut cunostinta“

In dupa-amiaza de joi, 10 ianuarie, femeia era singura in biroul din spate al restaurantului. „Am auzit doua voci si apoi m-am trezit in camera cu Ion Ursu, purtind in mina un cutit. Patrunsese pe usa din spate, de la care mi se furasera cheile si lacatul cu o zi in urma. M-a prins si m-a batut pina mi-am pierdut cunostinta, amenintindu-ma chiar ca va da foc localului daca nu ma intorc la el. Ca sa-mi revin, m-a bagat cu capul sub robinet, apoi iar a inceput sa ma loveasca. Imi aduc aminte doar ca, la un moment dat, ma dadea cu capul de mobila, apoi mi-a pus un lat la git si a incercat sa ma sugrume“, isi aminteste Marioara Ionescu. In urma multiplelor traumatisme suferite, victima a fost internata a doua zi in Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic nr. 1 Craiova, pentru a primi ingrijirile medicale necesare. „Cred ca politia nici acum n-o sa ia vreo masura impotriva lui, dar ma ocup eu de asta cind voi iesi din spital“, afirma femeia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS