8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn sot gelos si-a omorit nevasta cu 22 de lovituri de cutit, apoi s-a sinucis

Un sot gelos si-a omorit nevasta cu 22 de lovituri de cutit, apoi s-a sinucis

Sanda si Tudor Popescu, doi tineri care se legasera pe viata in urma cu patru luni, au plecat ieri pe ultimul drum. Peste Tudor, barbatul gelos care si-a ucis sotia cu 22 de lovituri de cutit si apoi s-a aruncat in fata trenului, au cazut primele lopeti de pamint. Tinarului nu i s-a citit slujba in biserica, deoarece s-a sinucis si astfel a ajuns inaintea sotiei sale in mormint. Sanda a fost condusa pe ultimul drum de cele doua surori ale sale, parinti, rude si prieteni. Rudele ei n-au acceptat ca trupurile celor doi soti sa fie ingropate impreuna. Mai mult, surorile mai mari ale Sandei, de furie, au rupt toate fotografiile celor doi miri, asa ca pe carul mortuar in care a fost transportata Sanda Lenuta Popescu a fost pus un tablou de cind aceasta era eleva.

Sanda Lenuta Popescu, de 24 ani, din Corabia-Olt, a fost ucisa joi seara, cu 22 de lovituri de cutit, de sotul ei, Tudor, de 28 de ani, in locuinta parintilor tinerei. Scandalul dintre cei doi a izbucnit, ca de fiecare data, din cauza geloziei barbatului. In acea seara, Tudor bause ceva mai mult si a inceput sa-i reproseze iubitei ca se duce prea des in vizita la vecina. Bolnav de gelozie, tinarul sot isi suspecta nevasta ca si-ar destainui secretele prietenei sale, Nusa Maria Popa. Dupa citeva schimburi de cuvinte, barbatul a pus mina pe cutit si a inceput sa-si loveasca sotia cu cruzime, dar, cind a vazut ca nu mai da semne de viata, Tudor s-a urcat pe bicicleta si dus a fost. Tinerii erau acasa doar cu bunicul fetei, parintii acesteia fiind plecati la o inmormintare in comuna Vadastrita. Bunicul tinerei a auzit scandal, dar, stiindu-l pe Tudor ca se supara ori de cite ori nu o gaseste pe Sanda acasa, si-a zis ca e mai bine sa-i lase sa-si rezolve singuri problemele.

Nimeni nu si-a dat seama de tragedia care s-a petrecut in casa tinerilor, decit a doua zi, cind prietena si vecina Sandei s-a dus sa vada de ce tinara nu venise la cafea. Nusa Maria Popa a strigat la poarta si, vazind ca Sanda nu raspunde, a intrat in curte si apoi in casa: „Cind am intrat in bucatarie, am crezut ca mor. Sanda zacea intr-o balta de singe. Era moarta. Am anuntat imediat politia.“

Oamenii legii au pornit in cautarea criminalului. Dupa o zi de cercetari, Tudor Popescu a fost gasit mort simbata, 12 ianuarie, pe o linie de cale ferata, la doi kilometri de Gara Corabia, in zona numita de localnici „la Padurice“. Politistii presupun ca Tudor s-a trezit din betie abia dupa ce a cazut cu bicicleta intr-un sant. Probabil, cuprins de remuscari, el s-a hotarit sa se arunce in fata trenului.

Dupa autopsierea celor doua cadavre, medicii au stabilit ca decesul sotilor Popescu a fost violent. Sanda murise din cauza celor 22 de plagi injunghiate in zona gitului si bazinului, iar lui Tudor trenul ii strivise capul si ii taiase mina dreapta, cea in care probabil tinuse cutitul.

Gelozia a facut doua victime

Cei doi s-au casatorit din dragoste in urma cu patru luni si nu aveau copii. Atit rudele, prietenii, cit si vecinii stiau ca ei se iubeau foarte mult, dar, din cauza geloziei lui Tudor, se iscau scandaluri frecvente. Deseori, barbatul se manifesta violent, dar, stiind ca socrii pot interveni, nu indraznea sa o bata pe tinara sa sotie. La multe discutii au fost martori chiar si vecinii. Nusa Maria Popa spune ca Sanda tresarea chiar si atunci cind pomenea numele lui Tudor: „Sanda nu avea televizor color si mai venea la mine sa privim amindoua cite un serial. Tot mereu era cu ochii pe ceas sa nu intirzie. Imi spunea ca nu sta mai mult, ca este Tudor acasa si o cearta. Sanda era casnica, iar Tudor avea serviciu la Fabrica de Zahar. Toti il stiam ca este un om cumsecade, dar care are un defect – gelozia. Nici prin gind nu ne-ar fi trecut ca Tudor ar putea sa faca o asemenea crima odioasa.“

Cei doi tineri au fost condusi ieri pe ultimul lor drum, de cortegii formate din rudele si prietenii fiecaruia. Parintii Sandei nu au acceptat ca fiica lor sa fie ingropata alaturi de cel care o macelarise. Pe carul mortuar al Sandei, cele doua surori ale sale ii pusesera o fotografie de pe vremea cind ea era eleva, pozele de la recenta nunta fiind arse de familia tinerei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS