23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalSenatorul Constantin Radu nu pleaca in diplomatie

Senatorul Constantin Radu nu pleaca in diplomatie

Ieri, intr-un ziar obscur (despre al carui tiraj am putea spune, mai in gluma, mai in serios, ca poate incapea intr-o geanta diplomat) a aparut o stire (care se vrea de scandal) conform careia Constantin Radu, senator PSD de Dolj, ar pleca in diplomatie.

Contactat telefonic, senatorul in cauza (de fapt, singurul parlamentar din judetele Olteniei care face parte dintr-o comisie extrem de importanta, aceea de supraveghere a activitatii SRI) ne-a declarat urmatoarele: „Din pacate, fiind plecat din Craiova, n-am citit stirea respectiva, dar o iau ca pe o gluma buna, acum, la inceput de an. Dupa cum stiti, eu am un respect deosebit pentru toti reprezentantii mass-media din Dolj, cu care de altfel ma aflu in relatii extraordinare, de buna colaborare. Vrem – nu vrem, trebuie sa recunoastem ca, la Craiova, isi desfasoara activitatea cei mai talentati si mai intransigenti jurnalisti de investigatii din tara noastra. Referitor la ceea ce m-ati intrebat, fac precizarea ca nu s-a pus niciodata in discutie plecarea mea in diplomatie. Pentru mine, a fi reprezentantul doljenilor in Parlamentul Romaniei este o mare onoare si o mare cinste. Cel mai inalt rang pe care il poate visa un om politic, si anume acela de a se afla mereu in slujba celor care l-au ales si l-au investit cu increderea lor. Ramin, deci, in continuare, ceea ce sint, adica senator PSD de Dolj si multumesc tuturor celor care au avut si au incredere in mine“.

Zvonul, cu plecarea lui Constantin Radu in diplomatie, nu e singular, anul trecut fiind lansata „bomba“, intr-un saptaminal din presa centrala, cu plecarea sefului IJP Dolj, col. Constantin Codita, ca atasat cultural sau militar, la una din ambasadele Romaniei la Beijing (China) sau la Paris (Franta), ceea ce s-a dovedit a fi, pina la urma, un mare „fis“.

Sa fie Constantin Radu si Constantin Codita atit de incomozi si noi sa nu stim?!…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS