14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj300 de turisti au ramas blocati in statiunea montana Rinca

300 de turisti au ramas blocati in statiunea montana Rinca

Din cauza zapezii care a cazut din abundenta, drumul catre statiunea montana Rinca a fost blocat in dupa-amiaza de 1 ianuarie, pe o portiune de opt kilometri. Cu toate ca angajatii Directiei Drumurilor Judetene au inceput lucrarile de inlaturare a zapezii imediat, aproximativ 300 de turisti care erau la Rinca pentru a serba trecerea dintre ani au ramas blocati.

In ciuda faptului ca viscolul nu s-a oprit si a ingreunat munca autogrederelor, se incearca deszapezirea drumului cit mai repede posibil. Cadrele Politiei Judetene Gorj le-au transmis tuturor cetatenilor care au ramas blocati la Rinca sa nu intre in panica si, mai ales, sa nu incerce sa coboare, decit dupa ce drumul va fi curatat complet. Capitanul Ion Giugelea a spus: „Se lucreaza de zor pentru deblocarea drumului si speram ca lucrarile sa fie terminate cit mai repede.

In cazul in care rudele celor aflati la Rinca pot lua legatura cu ei ii rugam sa le atraga atentia de a nu face cumva greseala sa incerce sa coboare. Cel mai bine este sa astepte pina cind grederele si frezele vor curata drumul. In afara de cel de la Rinca, mai sint drumuri blocate pe ruta Carbunesti-Turburea-Tintareni si Hurezani-Stoina-Cruset.“ Si aici utilajele au fost puse in functiune pentru deszapezirea soselelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS