0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Local Mai da-le o suta, Cornele!!!

Mai da-le o suta, Cornele!!!

-

Scoasa definitiv din cursa pentru privatizare, Asociatia Salariatilor ELPAS din ELECTROPUTERE Craiova incepe sa le dea banii salariatilor care au vrut sa cumpere actiuni. In asociatie au fost inregistrati aproape 3.000 de membri si multi dintre ei au facut imprumut la banca pentru a se inscrie in ELPAS. Conducerea asociatiei le restituie salariatilor aceeasi suma pe care au depus-o, fara nici un leu dobinda, aspect care ii nemultumeste mai ales pe cei care au facut imprumut la banca. „S-au strins aproape zece miliarde de lei cu totul. O parte din bani au stat in banca si este normal sa fi crescut dobinda la ei, asa ca nu vad de ce nu ne dau si noua bani in plus. Am facut imprumut la banca si eu platesc acolo dobinda“, sustine unul dintre salariatii care si-a depus cerere de retragere din ELPAS.

Cornel Nica, presedintele asociatiei, spune ca oamenii nu sint indreptatiti sa ceara dobinda la banii pe care i-au depus la ELPAS deoarece au fost informati de la inceput ca nu vor primi dobinda in cazul in care nu vor achizitiona pachetul majoritar de actiuni: „Am mers din sectie in sectie si le-am spus acest lucru. Le vom da doar sumele pe care le-au depus fara dobinda. Fondul de garantie, de 7,7 miliarde de lei, a stat la APAPS si nu la banca, iar noi am mai cheltuit cu caietul de sarcini 75 de milioane de lei. Vom achita mai intii banii celor care au credite la banca si, daca va mai ramine ceva, vom mai da 20, 30, 50 de mii de lei pentru fiecare. Cind lichidam asociatia, contul trebuie sa fie pe zero“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...