12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFostul director al CEC Tirgu Jiu, suparat ca nu a fost reconfirmat in functie

Fostul director al CEC Tirgu Jiu, suparat ca nu a fost reconfirmat in functie

CEC Tirgu Jiu nu are nici pina in prezent un director. Dupa suspendarea din functie a directorului Vilculescu, cel care ii tine locul este directorul economic al acestei institutii.

Fostul sef al CEC Tirgu Jiu crede ca s-a facut o nedreptate: „Observati acum ce sediu are institutia pe care am condus-o din 1990. Daca in prezent CEC din Tirgu Jiu dispune de un sediu la inalte standarde este pentru ca si eu am avut o contributie de-a lungul acestor ani. Este usor sa vina cineva si sa se aseze la masa… pe munca altuia. Nu pot sa spun multe, poate ca nu este momentul, dar politica dusa la nivel local a facut ca schimbarea mea nedreapta din functie sa fie posibila. Aici este vorba despre un nepot al sefului Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, pe care tot Mischie il cheama… Se vrea ca acesta sa devina director al CEC. Nu stiu daca va organiza Centrala un concurs pentru acest post. Nu va pot spune mai multe, dar exista totusi posibilitatea ca eu sa ramin director. Momentan lucrez ca economist“.

Nicolae Mischie a spus ca nu stie nimic despre aspectul legat de nepotul sau: „Eu inca nu stiu nimic despre aceasta posibilitate. Am auzit ca il vor repune in drepturi pe fostul director, care a fost acuzat de mai multe ilegalitati. Insa, daca aceia de la Bucuresti il pun pe functie tot pe Vilculescu inseamna ca nu au cap“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS