16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieAdmitereZiua porților deschise la Universitatea din Craiova

Ziua porților deschise la Universitatea din Craiova

Cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi vor prezenta oferta educaţională, pentru anul 2023-2024, la “Ziua porţilor deschise”.

Evenimentul va avea loc în data de 14 iunie, în clădirea centrală (str. A.I.Cuza, nr. 13) și va fi deschis oficial la ora 10.00.
Fiecare facultate va avea un stand de prezentare. Viitorii studenți vor afla informații despre cifrele de şcolarizare (locuri buget+taxă, ZI/ID/FR), dar și despre metodologia de admitere.

Universitatea din Craiova pune la dispoziţia absolvenților de liceu 2.900 de locuri bugetate la licență și 1.780 locuri bugetate la master. La forma cu taxă, candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 2.307 de locuri la licenţă şi 1.366 locuri la master.

Universitatea din Craiova a deschis deja sesiunea de înscriere în vederea admiterii la cele 12 facultăți din structura sa. Universitatea oferă pregătire în 80 de programe de licență și 70 de programe de master. Înscrierile se fac până în data de 17 iulie 2023 exclusiv online. Detalii pe https://www.ucv.ro/admitere/.

Zilele porţilor deschise sunt organizate de Universitatea din Craiova în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești  (COS).
Activitatea este realizată cu sprijinul Inspectoratelor Școlare Județene din Regiunea S-V Oltenia.

Citește și: Transport agabaritic pe ruta Calafat – Nădlac

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS