32.6 C
Craiova
luni, 15 iulie, 2024
Știri de ultima orăEducatieUn elev a obţinut, după contestaţii, 9.75 la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Iniţial a fost notat cu 3.50.

Un elev a obţinut, după contestaţii, 9.75 la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Iniţial a fost notat cu 3.50.

În urma unei contestaţii, un elev de la Şcoala Gimnazială Duiliu Zamfirescu din Focşani a obţinut nota 9.75 la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale, după ce iniţial a fost notat cu 3.50.

Conform edu.ro, o lucrare la matematică a unui elev de la Şcoala Gimnazială Duiliu Zamfirescu din Focşani a fost notată cu 9.75, după ce nota iniţială a fost de 3.50.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea nu a avut un punct de vedere cu privire la această situaţie, până în momentul de faţă, informează News.ro.

În judeţul Vrancea, au fost depuse 193 de contestaţii la Română şi 183 la Matematică, nici înainte de recorectarea lucrărilor şi nici după această operaţiune nefiind vreo medie de 10.00 în acest judeţ, la Evaluarea Naţională.

Citește şi: „Diavolul se îmbracă de la Prada”. Disney pregăteşte continuarea filmului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS