18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi elevi doljeni au fost prinşi cu telefonul mobil la simularea probei de matematică

Doi elevi doljeni au fost prinşi cu telefonul mobil la simularea probei de matematică

Doi elevi din judeţul Dolj au fost eliminaţi de la simularea probei scrise la matematică după ce au fost prinşi cu telefonul mobil asupra lor.

Marţi, 16 aprilie 2024, s-a desfășurat proba scrisă la matematică din cadrul simulării județene a Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a și proba E.c) – matematică sau istorie pentru elevii care au susținut simularea examenului național de Bacalaureat.

85% prezenţă la simularea pentru Evaluarea Naţională. Procent mai scăzut la simularea pentru BAC

În județul Dolj, în urma finalizării probei, procentul de prezență la simularea probei scrise la matematică din cadrul Evaluării Naționale a fost de aproximativ 85% (84,57%). Un elev a fost eliminat după ce a fost surprins asupra sa cu telefonul mobil.

La simularea probei scrise E.c) – matematică sau istorie din cadrul examenului național de bacalaureat, procentul de prezență este de 71,17%. Un elev a fost eliminat fiins surprins asupra sa cu telefonul mobil.
Miercuri, 17.04.2024, elevii din clasele terminale de liceu sunt așteptați să susțină proba E.d) – proba la alegere a profilului și specializării.

CITEŞTE ŞI: Mi-a trecut moartea unei copile de 8 ani prin fața ochilor. La o secundă să fie spulberată de o trotinetă electrică, în Parcul Romanescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS