23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieContinuă simularea Bacalaureatului cu proba scrisă obligatorie a profilului

Continuă simularea Bacalaureatului cu proba scrisă obligatorie a profilului

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, transmite Agerpres.

Luni a fost programată proba scrisă de Limba şi literatura română. Miercuri urmează să aibă loc proba scrisă la alegere a profilului sau specializării.

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe data de 7 martie proba scrisă de Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi comunicate pe 15 martie.

Simularea examenului naţional de Bacalaureat, organizată în peste 1.320 de unităţi de învăţământ

Simularea examenului naţional de Bacalaureat din anul şcolar 2023 – 2024 este organizată în peste 1.320 de unităţi de învăţământ şi va implica participarea a peste 146.000 de elevi, estimează Ministerul Educaţiei.

Probele încep la ora 9.00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Citeşte şi: Gerhard Karner: Austria nu se grăbește să ia o decizie cu privire la aderarea deplină a României la Schengen

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS